Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van ilyen sorozat?

Van ilyen sorozat?

Figyelt kérdés

Olyan érdekelne, amiben egy férfi a múltból a jelenbe csöppen valamilyen módon.

Például a középkorból

Az álmosvölgy legendájába belenéztem régebben, az is lényegében ilyen, de az nem tetszett :)

Feliratos, szinkronos, mindegy. Ázsiai is jöhet.

2017. máj. 13. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
a krokodil dundee ide illik,bár nem időutazós.
2017. máj. 13. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:

az időutazó újabb változatában is van ilyen,amikor a 20.század elejéről 2050 környékére jön.

összefut egy csajjal,köszön illedelmesen,hogy jó napot,a csaj meg röhögve mondja neki,csá,jó a jakód.

az meg nem tudja hova tenni és annyit mond,hmm köszönöm.

2017. máj. 13. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:

nah ihletet kaptam:)

a szexmisszió című film is ilyen.

hibernálnak 2 férfit és valami 70 évvel később ébrednek egy olyan világban ahol kipusztultak a férfiak és csak nők léteznek.

2017. máj. 13. 23:03
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2017. máj. 14. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Tunnel

Ebben az 1985(?)-ös évből cseppen át a főszereplő 2017-be miután átmegy egy csatornán(még nem láttam csak belekezdtem, de szerintem jó lesz)

Faith, viszont ebbe a csaj megy vissza a múltba

Mindkettő koreai.

2017. máj. 18. 15:21
 6/10 A kérdező kommentje:
köszii
2017. máj. 19. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Ázsiaiból még: Rooftop Prince. Egy Csoszon-kori herceg kerül 3 segítőjével a 21. századba.
2017. jún. 1. 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Goblin. Én imádtam :D
2017. jún. 11. 16:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Láttam már. Nagy kedvenc <3 :)
2017. jún. 11. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha időutazósat keresel, Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo, és My Only Love Song, ezek olyanok, amiben a női főszereplő utazik a múltba. Van még a Queen In Hyun's man, amiben a múltból kerül a férfi főszereplő a jelenbe, illetve most fog kijönni nemsokára a Deserving Of The Name, ebben is a jelenbe kerül a pasi, de erről nem tudok még véleményt mondani. A többit viszont imádtam <3 ja, és a Goblin is hatalmas kedvenc! :) <3
2017. aug. 7. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!