Ha most kezdem el nézni a Doctor Who című sorozatot akkor hanyadik évadtól érdemes kezdeni?
Kezdheted a 7. évad karácsonyi részétől, amikor találkozik Clarával.
Vagy az 5. évadtól is.
De az elejétől is nyugodtan.
Szinte akármikor belehet kapcsolódni, mert legtöbbször minden rész 1-1 kis történet. Bár szerintem jobbak voltak, amik egymásra építkeztek.
Én anno az új széria 1. évadával kezdtem, és ezt is ajánlanám. Az 2006-ban kezdődött, a rész eredeti címe "Rose".
Hé, a 9-es doki az egyik kedvencem! Ne húzzuk már le! Szerintem vétek kihagyni Christopher Eccleston évadát. Persze, utána David Tennant lett a legnagyobb kedvencem, de ez annyira nem meglepő. :D
Én pont Matt Smith évadain verekedtem át magam baromi nehezen, de hősiesen végignéztem, igaz hónapokba telt. ^^'
Szerintem is kezdd az új széria elejétől. Látványra még nem olyan extra, de nagyon szerethető. Én legalábbis úgy jártam, hogy egyszerűen leragadtam a monitor előtt azzal, hogy én ebbe a sorozatba belezúgtam, pedig csak kíváncsiságból néztem bele. :D
1. évad (az új évadokból 2005-től)
Ne hagyd ki a 9. Dokit ő az egyik legviccesebb Doki. (Mondja ezt egy lány, aki a classic évadokat is látta 1963-től)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!