Cunciii kérdése:
Feltöltöttem youtubera egy filmet erre letiltották mert találhatóak benne zeneszámok, és ez megségti a szerzői jogot, ez most normális hogy törölni kell róla a zeneszámokat?
Figyelt kérdés
nagyon idegesitő hogy ennyi macera van ezzel, miközben csak azért raktam fel h birjam tvn nézni a filmet...de még hang is halk, hol lehetne álitani hogy ne legyen ennyire halk?2017. máj. 6. 10:16
1/9 anonim válasza:
Normális. Szerzői jogokról hallottál már? Vagy arról, hogy a torrent illegális? Te se örülnél, ha lopnák a termékedet.
2/9 gnoomage válasza:
Azért tiltják le, mert az egészet illegálisan csinálod. Illegális megosztani egy filmet, főleg hogyha még megse vetted csak letöltötted(ami szintén illegális).
3/9 anonim válasza:
Olyan TV-d van amin tudsz YouTube-ozni, de arra nem vagy képes hogy a letorrentezett filmedet rárakd egy pendrive-ra és azon játszd le a TV-n.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat, más biztos megveszi a filmet hogy feltöltse, amúgy meg virusos a pendriveom ezért nem kockáztatok..
2017. máj. 6. 21:41
5/9 anonim válasza:
Senki nem tölti fel youtube-ra a filmet, csak azért, hogy megnézhesse TV-n...
6/9 A kérdező kommentje:
de én feltöltöttem, mert nagy képernyőn jobb nézni ágyból, mint kis monitoron, gép előtt székben...
2017. máj. 7. 09:25
7/9 A kérdező kommentje:
de nem vitázom, mert itt csak belekötni tudnak mindenbe..nem szükséges magyarázkodnom
2017. máj. 7. 09:26
8/9 anonim válasza:
Ha te úgy érzed, hogy mi vagyunk a hülyék... rendben, ahogy akarod.
9/9 anonim válasza:
Az összes gyakoris olvasó nevében: Hahahahahaha
Másfelől pedig valóban illegális, törvénybe ütközik! Ha megveszed, akkor sem töltheted fel. Akkor már rakd fel a gépedre a filmet és ha tudod HDMI-vel kapcsold össze. Törölj le mindent a pendrájvról, formázd, akkor biztis nem lesz vírusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!