X-Men Apokalipszis. Akkor hogy is van ez Logan-el?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. Az a szitu, sorban lenéztem az összes X-Men t, és azt vettem észre, ugye Logan a "Kezdetek-Farkas" részben olvasztották az adamantiumot a csontjaiba, amitől a csontkarmai borotvaéles miniatűr "kardokká" váltak, mondhatni... Na de az Apokalipszisben van egy rész, ahol kiszabadítják Farkast, ugyanis fogva tartotta Stryker. És ami ezzel nem világos, hogy itt Stryker még fiatal, de tudjuk hogy idős korában alakította át Logan t, ezért nem értem, hogy Stryker fiatal még, tehát az adamantiumos akció még nem volt meg, de már fém karmai vannak? Mondjuk azt sem értem hogyan fogták el, és miért volt telerakva egy halom műszerrel (tudom, tudom, fegyvert akartak csinálni belőle), csak hát fogalmam sincs akkor most mi is a szitu, mert kissé elvesztettem a fonalat. Stryker mennyi is lehetett, kb 50? Mikor Logan megkapta az adamantium karmait, de az Apokalipszisben kb huszonéves lehetett Stryker, és Logan már fém karmokkal rendelkezett. Ez akkor egy hatalmas filmes baki, vagy valamire én nem figyeltem a sztori folyamán?2017. máj. 5. 18:08
11/11 A kérdező kommentje:
Nem túl sokat, de köszi szépen :)
2017. máj. 6. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!