X-Men Apokalipszis. Akkor hogy is van ez Logan-el?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. Az a szitu, sorban lenéztem az összes X-Men t, és azt vettem észre, ugye Logan a "Kezdetek-Farkas" részben olvasztották az adamantiumot a csontjaiba, amitől a csontkarmai borotvaéles miniatűr "kardokká" váltak, mondhatni... Na de az Apokalipszisben van egy rész, ahol kiszabadítják Farkast, ugyanis fogva tartotta Stryker. És ami ezzel nem világos, hogy itt Stryker még fiatal, de tudjuk hogy idős korában alakította át Logan t, ezért nem értem, hogy Stryker fiatal még, tehát az adamantiumos akció még nem volt meg, de már fém karmai vannak? Mondjuk azt sem értem hogyan fogták el, és miért volt telerakva egy halom műszerrel (tudom, tudom, fegyvert akartak csinálni belőle), csak hát fogalmam sincs akkor most mi is a szitu, mert kissé elvesztettem a fonalat. Stryker mennyi is lehetett, kb 50? Mikor Logan megkapta az adamantium karmait, de az Apokalipszisben kb huszonéves lehetett Stryker, és Logan már fém karmokkal rendelkezett. Ez akkor egy hatalmas filmes baki, vagy valamire én nem figyeltem a sztori folyamán?2017. máj. 5. 18:08
1/11 anonim válasza:
Ezt èn se èrtettem,de ha jobban megfigyeled vannak más bakik is
2/11 anonim válasza:
De attol mrg a kedvenceim közè tartozik
3/11 anonim válasza:
Logan nélkül nincs X-men film, tehát bele kellett valahogy gyömöszölniük. Az Elsőkben ezt viccesebben és elegánsabban oldották meg.
4/11 anonim válasza:
Emlékszel az X.men eljövendő múltra?
Nos ott Logan visszamegy a múltba, és ezáltal gyökeresen megváltozott az idő. Az apokalipszis verziót úgy kell nézni, mintha az eljövendő múlt után játszódna. Egy másik idősíkon fut a történet. Legalábbis ezzel magyaráztak meg pár dolgot.
5/11 anonim válasza:
Az X-men filmekben nincs kontinuitás. Egy rakat hiba, megmagyarázatlan dolog és ellentmondás van bennük. Szóval csak élvezd az adott filmet, és ne gondolkozz ilyeneken.
6/11 anonim válasza:
De pl.:az eljovendo mult napjaiban mikor visszament a logan abban a xavier professzor nem is szerepelhetett volna mivel az előző reszekben meghalt. De egy rakat hiba van a sorozatban de ezt nem kell tul gondolkodni azt a reszt kell nezni ami eppen megy es elvezni mert sztrm ku@va jo az osdzes resz. A Logant mar nag on meg akarom nezni
7/11 anonim válasza:
Az Eljövendő múlt napjai film megkavarta a történetet, mert megváltoztatták benne a múltat.
8/11 A kérdező kommentje:
Az Eljövendő múlt napjaiban mikor visszamegy, ott valóban megváltozik pár dolog, és végül láthatjuk, hogy Stryker fiatalon "elkapja" Logan t, mikor a vízből kihalásszák élve, viszont az Mystic volt, szóval ezért nem értettem, de azért az időutazásos részben lehet valami. Amelyikben Xavier meghal, a végén láthatunk 1 apró részletet, mikor a filmt közben bemutatott agyhalott ember a kórházban fekszik, és arról beszél Xavier, hogy mi lenne ha egy egészséges ember tudata kerülne bele. Nos amikor "meghalt" Xavier, akkor gyanúm bele, hogy ezt ügyesen úgy oldotta meg, hogy a tudatát átadta egy másik testnek, jelen esetben ugye az agyhalott betegnek, aki a film végén felébred, és az orvos nőcihez szól, aki meg is ismeri, mármint a professzort. Szóval gondolom ez valahogy így történhetett, csak Logan el akadtam el nagyon, mert eleve az, hogy a részeket nagyon össze-visza mutatják be, ez megbonyolítja a dolgokat, bár valahogy persze lehet követni, de én pl mégis bezavarodtam :D
2017. máj. 5. 20:41
9/11 anonim válasza:
Ha tudsz angolul, akkor ez a videó nagyjából elmagyarázza az X-men idősíkokak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!