Ha összeeresztenénk Darth Sidioust és Voldemort nagyurat, ki nyerne és miért? Ki az erősebb?
voldemort nyerne szerintem.
mégpedig azért mert az erőt ha csak pár mp erejéig is,de idézni kell koncentrálni kell.
a varázspálca pedig gyors mint egy fegyver.
és habár a sorozat nem fektet erre különösebb hangsúlyt és kispolgárnak mutatja a varázslókat,de egy ilyen szintű hatalom gyakorlatilag félisteni és sokkal szélesebb repertoárban alkalmazható,mint az erő.
Miért kell 8272-szer ki írni ezt? Sidious VS Voldemort...
fasság... 2 külön univerzum... 2 külön fögonosz, 2 külön hatalommal. Nem tudom mennyire komplex Herry Potter, de aki olvass SW könyveket, vagy nézi/nézte az animáció Clone Wars-t, akkor az egyik kicsit jobban átgondolná ki nyerne... ln nem tudom, nem igazán kedvelem Herry Potter trilógiát. Csak egy javaslatot tudtam mondani SW-el. Amúgy, a kommentelök 70-85% kedvencét fogja nyerésre rakni... szóval ez itt bukós. :D
Tekintve, hogy egy szimpla avada kedavrát ellőni nem kerül semmi erőfeszítésbe, egyértelmű, hogy a sötét nagyúr nyerne.
jó kérdés, éppen pont halálának 19. évfordulóján :D
"...nem tudom, nem igazán kedvelem Herry Potter trilógiát"
igen, ez látszik abból, hogy trilógiának aposztrofálod :D
azért kíváncsi vagyok, honnan jött a hármas szám :P
Palpatine
Neki nem kell pálca, meg amúgy is vele van az ERŐ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!