Hosszúhajú kérdése:
Egy régi balett-thriller filmet keresek. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Iszonyú régóta keresek egy thriller-balett filmet. Klasszikus balettről van szó. Talán a kilencvenes években készült, a főszereplő egy szókimondó lány, úgy 18 éves körül és végzős, aki a balett akadémiára kerül, a régi Oroszországba. Az Akadémián, ahova csak lányok járnak, egy tolószékbe kényszerült ex balett-táncos a tanár, goromba és durva. Sorra rejtélyes halálesetek veszik kezdetét az intézetben, hullanak a balett növendékek - elég rémisztő - egy Angelika nevű lány ( szőke hajú )az első. A főszereplő lány nevét nem tudom, de mindig a nála jobbak halnak meg. Aztán ő lesz a legjobb... Még néhány dolog, ami beugrik róla: A lány egy amerikai újságíróval ismerkedik meg, összejön vele, de nem ez a sztori lényege. Több ( gyakorló ) klasszikus balett jelenet is látható a filmben. Én úgy emlékszem, mintha az lett volna a címe, hogy "haláltánc" , de mikor rákeresek, soha nem ezt a filmet dobja ki a net, így nem is találom. Mi lehet?2017. máj. 1. 00:48
1/3 HalkHogen válasza:
Pedig ez szerintem is a Haláltánc c. 1992-es gagyi film. Pár hónapja láttam belőle valamennyit.
2/3 anonim válasza:
Pedig jól tudod, Haláltánc (Dance Macabre) (1992). Robert Englund a főszereplő. [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Szupi! Nagyon köszi mindkettőtöknek!
szeretném 20 év után újra megnézni, nagyon kíváncsi vagyok most hogy fog tetszeni.
2017. máj. 1. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!