Mi történik a Péntek 13 című horrorfilmben?
Heló!
Az eredeti jó film. egy táborban embereket öl egy gyilkos. Nem spoilerezek többe,t ez bőven elég.
A Slasher egyik klasszikusa. A következő részekből viszont talán egy az, amire rá lehet mondani, hogy "oké2, a többi borzasztó.
Nem jó filmek.
Bár a remake már nézhetőbb, de szerintem az eredetiek eléggé borzasztóak. Az egyetlen pozitívuma a sorozatnak szerintem ez a szám:
Az egyik legtipikusabb horror. Elmebeteg, torz gyilkos, aki természetesen elpusztíthatatlan, sebezhetetlen, és ha 10x meghal, akkor is visszatér valahogy. Tragikus, beteg háttérsztori, hogy miért lett ilyen. Bulizó, csinos fiatalok, akik mindig oda mennek, ahova nem kéne. Vagy egyedül, vagy párosával egymás után, sikítva-ordítva meghalnak hosszabb-rövidebb menekülések után. Sok vér, nyársalás, leszúrás, darabolás, bizarr halálesetek, egymás gyanúsítgatása, menekülés, kiabálás. 99%-ban sötét, a monitorra érdemes fényerőt adni. Nyilván mindig benéznek oda, ahova nem kéne, lemennek oda, ahova nem kéne, a gyilkos pedig mindig előbukkan, amikor úgy tűnik, hogy 2 percig nyugi van. Ha előrefele bámulnak, a hátuk mögött tűnik fel. Ha rázárják az ajtót, áttör rajta vagy bemászik az ablakon. Ha valaki bebújik valahova, átszúrja a macsetéjével a fejét. Egy vagy két túlélő marad, de persze a film végén a zárójelenetben a gyilkos újra felbukkan.
Ezzel azt hiszem le is írtam az összes Péntek 13 film sztoriját. Ha bírod az ilyen sablonos, kiszámítható, kiabálós-futkozós csakazértisaztcsinálomamitnemkéne kaszabolós horrorokat, akkor neked való. Kikapcsolódásnak popcornnal meg kólával teljesen jó filmek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!