Baj, ha engem nem háborít fel az, ami a Mindenki című filmben történik?
Figyelt kérdés
Én nem értem, mi a baj a tanárnő hozzáállásával. Mi van abban, hogy azokat akarja csak beválogatni, akiknek jó a hangjuk? Leigazolt játékos,se mindenkiből lesz. Hobbiból persze csinálhatja mindenki, de itt most egy versenyről van szó, ahova nyilván a tehetségeket várják. Én nem tutdam azonosulni a gyerekekkel. Azt kellett volna mondania a csajnak, hogy mivel ő még kezdő, a többiek meg már régóta énekelnek, így ez a versen most túl nagy kihívás lenne nekik, ezért inkább azt javasolja, hogy a következőn induljon, és addig gyakorol vele. Kész. Most mi ebben a bántó? Az emberek nem egyenlő képességűek. Azt se értem, mire kapott ez Oscart. Vagyis értem, csak inkább nem vennék róla tudomást. Tipikus PC-film, ahol egy hátrányos csoport érdekei sérülnek, és a film ezt jól megmutatja.2017. ápr. 17. 22:01
1/1 anonim válasza:
Passz, szép-szép, de szerintem is túlerőltetett.
alapvetően hülyeségnek tartom a filmbéli felfogást, hogy a kórusban bárki részt vehet és ezzel együtt bátorítsuk a tehetségtelen gyerekeket arra, amiben nem jók. A józan paraszti ész hiányzik teljesen... Rossz énekhangja van? Erre nem az a válasz, hogy nem baj kislányom, erőltesd csak, tegyünk úgy, hogy ügyes vagy, hanem értse meg a gyerek, ha valamiben nem jók a készségei, nem baj, majd másban ő lesz az ügyes.
Amit a tanárnő tett, az meg nem szép, ellenben az iskolai felfogás a kórusról nem hagyott neki más választást. Szóval nem tudtam annyira sajnálni a ygerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!