Anakint a 66-os parancs kiadása után hogyhogy nem támadták meg a klónok? Honnan tudták, hogy őt nem kell lelőni, nem úgy mint a többi jedit?
Ez igaz, de ezt biztosan nem kürtölték világgá. Az uralkodóról sem tudták hogy ki is ő valójában, úgy tudták kezdetben, hogy csak egy politikus. Gondolom, hogyha kitudódott volna a kiléte, akkor nem ad neki a szenátus akkora hatalmat.
A klónok szemszögéből nézve nekem így tűnik: öljünk meg minden jedit, kivéve azt az egyet.
"Ezt a chipes dolgot már csak a mese magyarázza bele utólag. Ami engem illet, ezt én nem tartom elfogadható magyarázatnak a 66-os parancs végrehajtása terén."
Akkor mégis mivel magyarázod, hogy a klónok hirtelen agyatlan, gondolkodásra képtelen gyilkológépekké változtak... Csupán vezényszóra! Miközben az Episode II-ben világosan leszögezik, hogy a "Klónok önállóan gondolkodnak". És ez különbözteti meg őket a droidoktól! Szóval hallgatom a jobb magyarázatot!
Ha pedig a TCW mese, akkor meg mivan? Mondok neked durvábbat, a Star Wars önmagában egy hatalmas mese, gyakorlatilag legmonumentálisabb mese az egész univerzumban! Ráadásul a TCW 66-os paranccsal foglalkozó részeit én abszolút nem ajánlanám "kisgyerekeknek". Azok a részek kőkeményen a felnőtt hardcore rajongóknak szólnak
"Sőt, ami a mesékben történik, abból én semmit nem tekintek hivatalos verziónak."
Ha tetszik, ha nem, a TCW, és a Rebels is kánon.
"Egyszerűen túl béna."
Miért, esetleg ellentmond a filmeknek? Nagyon nem!
"Kár, hogy a mostani Star Wars mesékkel a gyerekeket, illetve a pénzszerzést célozzák meg"
A Star Wars Rebels konkrétan egy veszteséges sorozat, ennek ellenére 4 évadot csináltak belőle. Szerintem ez nem azt mutatja, hogy csak a pénz érdekli őket.
"A Rebelsben is Ezra vígan ugrál az űrben egyik hajóról a másikra, valami vacak sisakkal a fején, ráadásul pulcsiban."
Tudod, a Star Wars-ban nem érvényesek a mi világunk fizikai törvényei, ha eddig nem tűnt volna fel! Pont ez a legnagyobb bajod, amikor fizikai értelemben ennél sokkal nagyobb "baromságokat" látunk a filmekben! Vagy akkor mutass egy példát a kánonból, ami bizonyítja, hogy Ezra nem ugrálhatna vígan az űrben!
A klónok csak a Palpatine által kiadott parancsot követték, ezért ölték le a jediket. A kérdésem arra irányult, hogy Anakint akkor miért nem célozták. A Rendből sem igazán tudták kizárni, mivel az túl hamar elpusztult, nem hiszem hogy ezzel foglalkoztak, mikor támadás alatt álltak.
Egyébként nem a mesével van bajom, hanem azzal ahogyan megcsinálták. Ha jól tudom a Rebelsnek is annyi lesz a következő évad után.
Én csak leírtam a véleményem, ha te máshogy gondolod, hát okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!