Szerintetek is elég gagyi lett a Star Wars 8 előzetese?
Figyelt kérdés
Nem mutattak belőle valami sokat :(2017. ápr. 15. 21:08
1/11 anonim válasza:
Mivel ha figyeltél volna ez csak egy Teaser trailer volt azaz csak egy felvezetése a majdani rendes előzetesnek. A 7-nél is ez volt emlékezz csak vissza.
2/11 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert tavaly és tavalyelőtt ilyenkor már kijött a rendes kb áprilisban...
2017. ápr. 15. 21:32
3/11 anonim válasza:
nekem bőven elég volt, már minden trailerbe összesűritik az egész rohadt filmet ami nagyon gáz...
4/11 anonim válasza:
Örülök hogy csak ennyi volt benne. Utálom amikor az előzetesben ellőnek minden poént.
5/11 anonim válasza:
nem volt rossz, DE! a Battlefront 2 trailer az sokkal jobb! :D
6/11 anonim válasza:
Tökéletes volt! Egy teasernek pont ilyennek kell lennie. Kellően látványos, hangulatos, epic zene szól alatta, és tele van rejtélyekkel... Csak még kíváncsibbá tett, még több kérdésem van, és még jobban akarom a filmet
7/11 anonim válasza:
5-ösnek nagyon igaza van. Csak azt nem értem hogy miért kellett kiadni a borzalmas első részt, ha jó játékot is tudnak csináni.
8/11 anonim válasza:
"Csak azért, mert tavaly és tavalyelőtt ilyenkor már kijött a rendes kb áprilisban..."
A VII. rész teasere viszont egy évvel korábban, karácsonykor már látható volt.
9/11 anonim válasza:
"Csak azért, mert tavaly és tavalyelőtt ilyenkor már kijött a rendes kb áprilisban..."
Egyébként nem, azok is csak teaser trailerek voltak, a rendes trailerek októberben jöttek eddig is
10/11 anonim válasza:
Nem, épp ellenkezőleg, szerintem nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!