A Trónok Harcát szerintetek tanácsos lenne úgy nézni, ha a 6. évadba kapcsolódnék be, és visszafelé nézném?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 13. 14:11
2/9 anonim válasza:
Ilyen baromságot se hallottam még. Épp eléggé fogod kapkodni a fejed a sok család láttán ha az elejétől kezded és ember módjára nézed végig.
3/9 anonim válasza:
"Tanácsos"?
Badarság lenne. Nézd az elejétől, és eljutsz az új évadig. Úgyse egyszerre adják le.
4/9 anonim válasza:
lol
A legeslegnagyobb h*lyeség lenne.
Nem Barátok közt, hogy megnézel néhány részt és már mehet onnan tovább. A storyn elég nagy hangsúly van. Azért is elég nagy probléma, hogy sok "kedves" emberke előszeretettel spoilerez.
Kizárólag az elejétől nézd; már az elején Jon Arryn elég fontos tényező az események alakulásában.
5/9 anonim válasza:
Ha nézni akarod, akkor az elejétől tedd.
6/9 A kérdező kommentje:
Azért is a 6.évadot kezdtem el :P
(annyira nem volt borzalmas, mint képzeltem)
2017. ápr. 16. 09:59
7/9 anonim válasza:
a legnagyobb hulyeseget kovetted el, foleg egy tronok harca eseteben
8/9 anonim válasza:
Legalább túlvagy a legrosszabb évadon.
Bár a bad pussy monológ még hátra van, meg a who do you fight for is. Az egyelőre a legalja, de lesz majd rosszabb is.
9/9 anonim válasza:
Én amikor elkezdtem a sorit, véletlenül nem az első évad első részére mentem, hanem a hatodik évad első részére:'DDDDD Mondom mi ez a nagy zagyvaság, hát ebből semmit nem értek. Utána amikor vége lett láttam hogy hoppá ekkora idióta nem lehetsz hogy nem vetted észre, hogy ez a hatodik évad:'DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!