Született feleségekben Gabynak miért van olyan csúnya lánya?
Azért, mert még gyerekek? Egy kövér emberből is lehet szép, vékony még valaki.
Azért a csúnya meg az undorító jelző kicsit erős rájuk.
Hát, ahogy Celia eszik meg ahogy ragasztja a nyalókát meg a rágót a saját hajába...:D
Amúgy MJ meg Penny meg a többi gyerek szép vagy csak átlagos kinézetű, direkt tettek bele csúf gyerekeket, csak kérdezem, hogy Gaby és Carlos génjeivel miért?
Szerintem ez túlzás. Egyáltalán nem csúfak, csak kicsit túlsúlyosak. Ami azért van, mert Gabiék rohadt gazdagok és minden xarral tömik őket valószínűleg, míg mondjuk a szegényebb családban nincs minden nap pénz csokira meg nyalókára. :D
Szerintem csak ez az oka.
Egyébként meg szép embereknek is lehetnek csúnya gyerekeik, mert hasonlíthatnak valamelyik nagyszülőre is.
Nekem pl. hiába voltak szépek a szüleim, sikerült mindkét ágról a legrosszabbat megkapni. Nagyapám béna arcszerkezetét, apuéktól a kopaszodást, anyámtól a túlérzékeny bőrt. :D
Az unakatesómnak meg a szülei csúnyábbak, de ő meg megkpata a tökéletes arcszerkezetet, a hófehér, tiszta bőrt és a dús, vörös hajat. xD
Szóval [link]
De ez csak egy sorozat...az élet sokkal durvábbak produkál.
Ezt sajnos nem tudom.
Abból kiindulva, hogy később nem igazán lett jelentősége, szerintem csak utólag kigondolt csavar volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!