Mit gondoltok a Black Sails fináléjáról? (SPOILER)
Számomra meglepő volt a lezárás, hisz eléggé az érződött, hogy nem jöhetett ki mindenki jól a helyzetből. Azt kicsit sajnálom, hogy a lezárásban nem értek el a Kincses Sziget történetéhez, nem kötötték össze azzal, sőt mi több teljesen más irányba vitték el, viszont már úgy az évad közepétől érződött, hogy nem is fogják. Mondjuk én mindig reméltem, hogy valahogy visszarántják abba az irányba a történéseket pl. Flint konlfiktusa Silverrel, és aztán Billy valahogy Flint bizalmába kerül ismét. De itt már nem lehetett ezt megoldani, mondjuk nem is baj, erőltetett lett volna.
Nektek hogy tetszett?
Hát érdekes volt. Azt hittem az évad alatt, hogy vagy jobban felgyorsulnak az események és mindenki meghal, vagy lesz még egy évad, és abban halnak meg.
Mikor korábban Johnék emlegették az ültetvényt, ahol a rabok vannak, akkor gondoltam, hogy ott lesz Flint buz1pajtása. Nem tudtam, hogy Flintet hogyan fogják lezárni, és nekem kicsit fura volt, hogy végül nyugovóra tért, de megérdemelte már. Én bánom, hogy vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!