Milyen érvekkel győzzem meg a barátaim, hogy angolul nézzünk filmet a moziban?
Én csak egy éve tanulom az angolt és hogy jobban menjen most minden hétvégén megnézek angolul egy filmet felirattal. Ez odáig "fajult", hogy most már képtelen vagyok magyar szinkronnal filmet nézni, mert összehasonlíthatatlanul jobb az angol.
Ma felvetődött a kérdés, hogy 2 barátommal (akik sokkal jobbak nálam angolból) elmenjünk majd moziba és mondtam, hogy szerintem angolul nézzük, de nem nagyon akarják, viszont az volt az egyetlen évük, hogy magyarul sokkal könnyebb megérteni és a történetre is lehet figyelni. Szerintem ez hülyeség. Hogyan győzzem meg őket? :D
en moziban nem szeretek filmet nezni, mert a hang miatt egy csomo szot nem lehet erteni
a Dolby duborog, a szomszed zorog a popcorn-nal, a szeked is remeg, es a szavakatat alig lehet kierteni
ezert a jobb filmeket mindig otthon nezzuk meg, mert teljesen mashogy hangzik a szobaban, meg ugy is hogy komoly hangberendezesre van kotve a lejatszo, mint a moziban
ha nagyon komoly, elgondolkodtato a film, akkor ratesszuk a feliratot, ami persze angol felirat nem magyar
nem kell eroltetni, ha ok nem akarjak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!