Justice League/Igazság Ligája--> Nektek mi a véleményetek?
Én kezdetektől fogva nagyon várom a filmet, de egy dolog van, ami nagggyooon nem tetszik..még hozzá az, hogy Flash-t Ezra Miller játsza. A színészt alapból szeretem, de azok után hogy néztem/nézem a Flash sorozatot, ahol Flasht Grant Gustin alakítja, szinte teljesen össze törtem, hogy nem őt láthatom majd a nagy vásznon:(
Ti hogy vélekedtek erről?
Ezra nagyon jo flash lesz szerintem..amiket eddig szerepelt meg elozetesbe volt az nagyon biztato..
Sorozatos barryt is birom bar mostanaba nagyon elcseszik ott a karakteret meg igy az egesz sorozat egy hatalmas lejton van egy jo 1.5 eve
A DC nekem jobban bejönne mint pl. a Marvel a komolyság/komorság miatt, de a tömérdek minősíthetetlen CGI szerintem is felesleges... és ez átlendíti a mérleget az utóbbira.
Öszintén megmondom én nem várom J L-t...
Flasht mint karaktert alapból utálom, az csak másodlagos, hogy az őt alakító színésszel sem tudok mit kezdeni.
Watchman feelinget nem ettől a filmtől várom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!