Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Justice League/Igazság Ligája-...

Justice League/Igazság Ligája--> Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Én kezdetektől fogva nagyon várom a filmet, de egy dolog van, ami nagggyooon nem tetszik..még hozzá az, hogy Flash-t Ezra Miller játsza. A színészt alapból szeretem, de azok után hogy néztem/nézem a Flash sorozatot, ahol Flasht Grant Gustin alakítja, szinte teljesen össze törtem, hogy nem őt láthatom majd a nagy vásznon:(

Ti hogy vélekedtek erről?

2017. márc. 26. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezra nagyon jo flash lesz szerintem..amiket eddig szerepelt meg elozetesbe volt az nagyon biztato..

Sorozatos barryt is birom bar mostanaba nagyon elcseszik ott a karakteret meg igy az egesz sorozat egy hatalmas lejton van egy jo 1.5 eve

2017. márc. 26. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Viszont a film szerintem el lesz szurva. Az elozetes is csak cgi tenger. Mint egy jatek. A batman vs superman is nagyom gyenge volt ,acelember is anno kozepes volt csak..ongyilkos osztag is bunrossz volt..a warner nagyon elszurja ezeket a filmwkwt..nincs rendesen megirt forgatokonyv..a rendezoket cserelik folyton..mindenbe beleszolnak..nem hagyjak dolgozni a irokat..en imadom a dc univerzumot de a warner nagyon meggyalazza ezekkel a filmekkel..:/
2017. márc. 26. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:

A DC nekem jobban bejönne mint pl. a Marvel a komolyság/komorság miatt, de a tömérdek minősíthetetlen CGI szerintem is felesleges... és ez átlendíti a mérleget az utóbbira.

Öszintén megmondom én nem várom J L-t...

Flasht mint karaktert alapból utálom, az csak másodlagos, hogy az őt alakító színésszel sem tudok mit kezdeni.

Watchman feelinget nem ettől a filmtől várom...

2017. márc. 27. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!