Direkt irtam kis betűvel:)
Hány kiló vagy?:)
ImIstenvok: Mindenkinek más az ízlése. A Radírfej c. film tényleg "beteg" és szürrealista, ahogy mondod, de ettől nem lesz rossz, sőt... Elgondolkodtat és nyomot hagy benned, ez lenne a célja. A mostani horrorfilmek meg semmi ilyesmit nem adnak, megy a kaszabolás ezerrel, tipikus hülye p*csa karakterekkel és tipikus, sablonos sztorival körítve. Ha neked ezek tetszenek, hajrá, nézd, de nem leszel attól menő, ha a felhypeolt, sablonos műsztorikat nézed, horrorna titulálva. Pláne ilyen borzalmas helyesírással, fogalmazással. Az írásaidból süt az egoizmus és nagyképűség, de mire fel, basszus? Oltogatod a válaszadókat, rosszízlésűnek titulálod őket, magad meg istennek állítod be. Undorító kis csicska vagy. Menj szépen a sarokba barbizni, neked még nem való horrorfilm. :)
Kérdező: Nem szeretem túlzottan a horrorfilmeket, de ezek fogtak meg legjobban:
-Sikoly-széria
-Végső állomás
-Az árva
A Végső állomásnak szerintem jó sztorija van, bár szerintem nem túl horroros, max. thriller.
A Sikoly-szériát még egész kicsiként láttam, azóta félek a sötétben és a sorozatgyilkosoktól is. :/ Most visszanézve bár nevetek rajta, de a félelmeim felerősödnek...
Az árva c. film is inkább thriller, de rám hatással volt, az biztos! Kétszer is megnéztem egymás után. :)
Az emberi százlábú és a Szerb film szerintem nem ijesztőek, szimplán undorítóak. Nekem elég volt mindkettő ismertetőjét elolvasni, máris elkapott a hányinger. Ha van is benne félelmetes dolog, az szerintem maga az ember, aki kitalálta, és az az ember, aki megfilmesítette.
Ezenkívül sokan szokták ajánlani a Philosophy of a knife(Egy kés filozófiája) és Salo, avagy Szodoma 120 napja című filmeket. Remélem, azért tudtam segíteni, az offért pedig bocsi, de nagyon idegesít ez az "ImIstenVok" (Én vagyok Isten Vok? Grat a felhasználónév választásához, """barátom"""! :D)kölyök.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!