Rengeteg horror filmet láttam 13 éves vagyok de eddig se ijesztettek meg. Viszont ezek amik talán v mennyire jók voltak ez nagyon jó toplisa nem sorrendbe csak úgy:
Rémállom az elmutcában 1984
Horror a szaharában
Dermesztő szél
Insidious1/3 mert a 2 szar
Hívatlanok elhagyott szoba
A rettegés háza
Gothika
Ház a kísértet hegyen
A sejt
Ragyogás
Az egédzség ellen szere
Varázsgomba
Shurrer
Az őrület torkában
Az átok 1-2-3
A harag= japán átok
A szem eredeti de a remaek is jó.
Jessabelle
Sinister
Az erdő
Ezek a legjobbak kb
Vámpír (Dreyer, 1932)
Pszichó (Hitchcock, 1960)
Iszonyat (Polanski, 1965)
The Rocky Horror Picture Show (Sharman, 1975)
Radírfej (Lynch, 1977)
Hatodik érzék (Shyamalan, 1999)
ImIstenVok, ez gyakorlatilag ízléstől függ, kinek mi jön be!
Amiket eddig láttam, legjobban ezek jöttek be:
Amityville Horror - A rettegés háza
Silent Hill - A halott város
Halottasház (Mortuary)
Vannak még, amik tetszettek, és néhol horrornak is írják őket, de szerintem túlzás, inkább csak erősebb thriller:
Godsend - A teremtés klinikája
A szellemváros rejtélye
A szellem város rejtélyét meg a hallotas házat nem láttam. A rettegés háza én toplistámon is van. A teremtés klinikájára 7 éves koromba kapcsoltam tvbe és féltem.
De meg néztem úgy 1-2 hónapja és egyátalán nem volt semmi 1/2 jobb jelenetet kivéve. Amúgy a képzelődős jelenetnél féltem. A silenthillt meg láttam toplistámba nem jutott be de tetszett. Amúgy olyan horror filmet nem ismersz ami a egyértelműen olyan félelmetes, hogy mi
#6-os vagyok.
ImIstenVok listájáról eddig 2-t láttam: A rettegés háza nálam is toplistás, viszont A harag = japán átok tényleg nem nagy szám, mindkét részén kicsit bealudtam, és nem csak az álmosságtól, hanem maga a film is kissé unalmas volt. A Rémálom az Elm utcában-t még nem láttam, de egy eléggé ismert film, talán nem véletlenül emlékszik rá olyan sok ember! Illetve bár még nem láttam, de a tartalma alapján érdekesnek tűnik a Sinister is, tehát szerintem nem olyan rossz lista!
Ezen kívül eszembe jutott, hogy a tartalma alapján mindenképp érdekel Az árva és az Annabelle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!