Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak engem irritál Hinata a...

Csak engem irritál Hinata a Narutoból?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de nagyon irritál. Nem birtam a búráját az első pillanattól fogva :\

2017. márc. 13. 19:36
 1/10 anonim válasza:
100%
Nem vagy egyedül
2017. márc. 13. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Engem Sakura irritál nagyon. Miért nem szereted/szeretitek Hinatát?:)
2017. márc. 15. 20:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyszerűen semmit. Személyiség, kinézet, szokások és hogy mindig annyira zavarban van Narutótól hogy el is ájul, PEDIG CSAK RÁNÉZETT. Nagyon nem szeretem!
2017. márc. 16. 00:54
 4/10 A kérdező kommentje:
*egyszerűen semmit nem szeretek.
2017. márc. 16. 00:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy vele egyedül :D Hinata nekem Orihimére hajaz a Bleach-ből, és ahhoz képest, hogy Orihémére is azt mondom, hogy nyávogós kis pi.., és azt hittem nála irritálóbb karakter nem létezik, a Naruto felülmúlta duplán is. Hinata attól elájul, ha ott van "Naruto-kun", a feje már-már veszélyes mértékben elvörösödik, és basszus, egy pitiáner mellékszereplő, annyi szerepe sincs a sorozatban, mint Orihimének a Bleach-ben, és összejön Narutóval, holott két szót nem váltottak egymással a sztori nagy részében, Hinata csak messziről figyelte, nem is ismerte, amolyan plátói szerelemnek mondanám...

A másik hülye pi... pedig nem más, mint...

SAKURA!

Ino "szerelmes" volt Sasukéba. Hopp, Sakura is "beleszeretett". Összeveszett a legjobb barátnőjével, aki mindig kiállt mellette és megvédte, egy olyan rossz b*ziért, mint Uchiha Sasuke. Az Akadémián is folyton őt ajnározza, Narutót sz*rba se veszi, mindig kitol vele, és érezteti vele, hogy utálja. Aztán mikor Sasuke úgy dönt, elege lett a ráakaszkodó ribikből(élükön Sakurával és Inoval), elmegy Konohából és leüti Sakurát(a lehető legjobb jelenet a Naruto történelmében), Sakura fut sírni Narutóhoz, hogy hozza vissza Sasukét, ezzel pedig hatalmas terhet tett Naruto vállára. Nem érdekli, hogy meghal-e, hogy érez-e, de zért hozza vissza Sasukét, míg ő ül a babérjain. Narutót nagyon megviselték az események, ráadásként Jiraiya is meghalt, és lehet, hogy nem mondták ki a sorozatban, de igencsak depisnek tűnt a Shippuuden első felében...Sakura kihasználja őt minden téren, Hinata semmit sem segít neki, és elmondhatom: két ilyen elcs*szett női karaktert még életemben nem láttam!

OFF: Szerintem az egyetlen normális női karakter Konan volt, a többi ilyen tiniribizli. Tsunade is erős lélekjelenlétű karakter és a legkiválóbb orvosi ninja, de nekem nem jön be. :/

2017. márc. 26. 19:55
 6/10 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van!

Olyan mintha én írtam volna! (Nem rosszból) :D

2017. ápr. 20. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Végre, valaki egyetért velem, és nem ajnározza azt a két nőszemélyt. :D

Régen picit szurkoltam Hinatának, hogy összejöjjön Narutóval, mert amikor volt a chuunin-vizsga és Naruto lelket öntött Hinatába, még én is azt mondtam, hogy cuki. De ahogy haladt előre a történet, úgy vált egyre unszimpatikusabbá Hinata meg Sakura is, egyszerűen nem bírtam ép ésszel felfogni, hogy lehet ennyit nyávogni (Sakura) és hogy lehet ennyit pirulni, agyvérzés nélkül(Hinata)? Mondjuk Kishimoto elismerte, hogy nincs tehetsége női karakterek megírásában, de ez a kettő kiverte nálam azt a bizonyos biztosítékot. Hinata olyan, mint egy papucs férfi, női változatban: semmi önállóság, semmi önálló gondolat, egyszerűen idegtépő...

Sakura meg tipikus házi sárkány, aki ráakaszkodik környezete legmenőbb fiújára, enyhén mazochista hajlamú(Naruto kedves és segítőkész volt vele, utálta, Sasuke meg konkrétan meg akarta ölni, erre imádja...), hisztis és mindent mással akar megcsináltatni(Könyörgött Narutónak, hogy hozza vissza Sasukét, de Narut le se tojta, nem érdekelte, hogy miatta kerül életveszélyes helyzetekbe, de nem ám. Teljes mértékben kihasználta Narut, érzelmileg zsarolta, és amikor háború közben megjelent Sasuke, le se tojta Narutót....).

Nem akarok pampogni, de szerintem jobban járt volna mindenki, ha nem így alakulnak a párok. Felőlem akár a jövendőbeli Hokage Ichiraku lányával is megházasodhatott volna, Sasuke meg megszöktethette volna Karint, hogy együtt éljék le életüket, vagy akár mindketten agglegények is maradhattak volna. Mindegy, ez már más tészta, bocsi. :D

2017. ápr. 21. 15:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok, az #5 voltam. :)
2017. ápr. 21. 15:16
 9/10 A kérdező kommentje:

Valahogy tudtam hogy te voltál XD :3

Ennél jobban még senki nem bírta így leírni azt a 2 pics*t :D

2017. máj. 26. 16:36
 10/10 dragon7 ***** válasza:
Kérdező, én gyűlölöm a legjobban Hinatát a világon. Írtam egy kérdést, hogy ki utálja még, ott leírtam, miért irritál. Olvasd el, hátha egyetértesz. :D
2017. dec. 2. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!