Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars: Sidious miért ölte...

Star Wars: Sidious miért ölte meg Savage Opresst, míg Darth Mault életben hagyta?

Figyelt kérdés

2017. márc. 12. 22:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
44%

Ez hol van a filmben h az ero segitsegevel tartotta eletben? ez le van irva valahova vagy csak te gondolod igy?.

De am tok mindegy en nem errol beszeltem hanem h ha jott segitseg ha nem Anakinnak meg kellett volna halnia. Engem az idegesit h Maul feltamadasat hulyesegnek tartjak de Anakin a szarra egest is tulelheti anelkul h ez barkinek szemet szurjon. Mert hat az teljesen rendben van mert o a Darth Vader es ot szeretni kell e xDD

2017. márc. 13. 22:02
 12/26 anonim ***** válasza:

jó de Anakinról tudtuk hogy nem hal meg mivel ő lesz Darth Vader, még ha dramaturgiailag gagyi is volt ahogy levágott végtagokkal, égett testtel és leégett skalppal 'még épp időben' érkezik Sidious

Maul-t kettévágták, meghalt, a helyét Dooku átvette

aztán 10 évvel később kitalálták, hogy amúgy nem halt meg, igaz kettévágták és lezuhant ki tudja hány emelet mélyre de egyébként a sötét oldal erejével túlélte

oké, hogy a Zabrakok nagyon fájdalomtűrő képességgel bírnak, de azért más mikor valakit kettévágnak

2017. márc. 13. 22:04
 13/26 anonim ***** válasza:
*nagyobb
2017. márc. 13. 22:04
 14/26 anonim ***** válasza:
40%
Tegyünk pontot szerintem ennek a vitának a végére, és jelentsük ki, hogy a kánon egy nagy rakás szar.
2017. márc. 14. 15:41
 15/26 anonim ***** válasza:
az túlzás, bár utóbbi időben sok baromságot találnak ki az tény
2017. márc. 15. 16:53
 16/26 anonim ***** válasza:
35%

"Tegyünk pontot szerintem ennek a vitának a végére, és jelentsük ki, hogy a kánon egy nagy rakás szar."

Attól még, hogy te nem értesz valamit, még nem lesz rakás szar

2017. márc. 15. 20:11
 17/26 anonim ***** válasza:
Értek mindent a kánonból, és értem azt is, hogy nagyon összevissza volt a régi, de attól még sokkal jobban meg lehetett volna oldani.
2017. márc. 15. 20:30
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
Miért, mi a baj a kánonnal? Minden meg van tökéletesen magyarázva, ami magyarázatra szorul
2017. márc. 16. 16:48
 19/26 anonim ***** válasza:
88%

Az, hogy eltöröltek mindent, pl a teljes Old Republicot, amiért nagyon fáj a szívem, mert szvsz ezek a történetek szintekkel jobbak a filmeknél, és még a felesleges változtatások (pl a fénykard kristályokkal kapcsolatban, vagy pl Darth Bane, miért nem volt jó úgy, ahogy a könyvben ábrázolták, miért kellett megváltoztatni, mi értelme volt?

És akit vissza is hoznak, pl Thrawn, teljesen megváltoztatják a karakterét + a történetét, amit szintén nem értek, hogy mi a halál faszáért kell.

2017. márc. 16. 18:57
 20/26 anonim ***** válasza:

maul léte nem megszegése bane 2 szabályának,mert maul sith harcos,nem pedig sith nagyúr.

de erről beszélget is sidious meg plagues,sima eszköznek tekintik mault.

2017. márc. 19. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!