Star Wars: Sidious miért ölte meg Savage Opresst, míg Darth Mault életben hagyta?
Ez hol van a filmben h az ero segitsegevel tartotta eletben? ez le van irva valahova vagy csak te gondolod igy?.
De am tok mindegy en nem errol beszeltem hanem h ha jott segitseg ha nem Anakinnak meg kellett volna halnia. Engem az idegesit h Maul feltamadasat hulyesegnek tartjak de Anakin a szarra egest is tulelheti anelkul h ez barkinek szemet szurjon. Mert hat az teljesen rendben van mert o a Darth Vader es ot szeretni kell e xDD
jó de Anakinról tudtuk hogy nem hal meg mivel ő lesz Darth Vader, még ha dramaturgiailag gagyi is volt ahogy levágott végtagokkal, égett testtel és leégett skalppal 'még épp időben' érkezik Sidious
Maul-t kettévágták, meghalt, a helyét Dooku átvette
aztán 10 évvel később kitalálták, hogy amúgy nem halt meg, igaz kettévágták és lezuhant ki tudja hány emelet mélyre de egyébként a sötét oldal erejével túlélte
oké, hogy a Zabrakok nagyon fájdalomtűrő képességgel bírnak, de azért más mikor valakit kettévágnak
"Tegyünk pontot szerintem ennek a vitának a végére, és jelentsük ki, hogy a kánon egy nagy rakás szar."
Attól még, hogy te nem értesz valamit, még nem lesz rakás szar
Az, hogy eltöröltek mindent, pl a teljes Old Republicot, amiért nagyon fáj a szívem, mert szvsz ezek a történetek szintekkel jobbak a filmeknél, és még a felesleges változtatások (pl a fénykard kristályokkal kapcsolatban, vagy pl Darth Bane, miért nem volt jó úgy, ahogy a könyvben ábrázolták, miért kellett megváltoztatni, mi értelme volt?
És akit vissza is hoznak, pl Thrawn, teljesen megváltoztatják a karakterét + a történetét, amit szintén nem értek, hogy mi a halál faszáért kell.
maul léte nem megszegése bane 2 szabályának,mert maul sith harcos,nem pedig sith nagyúr.
de erről beszélget is sidious meg plagues,sima eszköznek tekintik mault.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!