Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars: Mi lett végül...

Star Wars: Mi lett végül "hivatalosan" Ahsokával? Megölte Vader vagy sem?

Figyelt kérdés
Nem volt nekem tiszta és azóta sem hallottam konkrétumokat.

2017. márc. 10. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ahsoka kilépett a jedirendből ezért civilként tengeti napjait. A nyilvántartásban sem jediként szerepelt, ezért kétlem hogy bármi baja esett volna.
2017. márc. 11. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
van családja?
2017. márc. 11. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs neki, Ploo-kon árvaként talált rá, de hogy AZÓTA lett-e azt nemtudom. A fantáziádra bízom.
2017. márc. 13. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
pedig szerintem jó csaj:P
2017. márc. 13. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
hát ebben én sem kételkedem...
2017. márc. 14. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem a kérdező a Lázadók sorozat 2. évadának vége miatt tette fel a kérdést, ahol Ashoka megküzdött Vaderrel.

Azóta tudomásom szerint semmit nem lehet tudni róla, a harmadik évadban még nem tűnt fel, lehet nem is fog.

A küzdelem után visszasétált a templom homályába, de lehet, hogy ez csak szimbolikus, hiszen Vader miért hagyta volna életben?

Előbb-utóbb csak kiderül.

2017. márc. 22. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
55%

1-5, le vagytok maradva, nem kicsit:D

Az van, amit 6. írt. Nincs hír róla, az utolsó jelenetében a templom romjai közé bújt be.

Vadernek volt indoka nem megölni. Mégpedig az, hogy ő is majdnem meghalt:D Ugye emlékezhetsz, annak a résznek a végén eléggé le volt strapálva, alig húzta magát.. Valószínűleg elhagyta a bolygót egy hajón (talán az övén, talán egy inkvizitorén) és sorsára hagyta Ahsokát.. ha egyáltalán tudott arról, hogy életben maradt. Ahsokának szopacs, mert egy kihalt bolygón ücsörög és nincs ott egy hajó sem... De ugye Maul is így került oda, szóval lehet csak konzerválták egy időre.. bízom benne... én szerettem azt a karaktert:) Bár így vagy úgy, előbb utóbb el kell tenni láb alól.:S

2017. márc. 23. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!