Tudnátok ajánlani valami jó sorozatot?
Eddig amik le tudtak kötni: Skam, Trónok harca, Elveszett lány, Vámpírnaplók(felénél beleuntam) minimálisan a Lucifer és a Vikings.
Ezek alapján kérnék ajánlásokat, ha lehet akkor pár szavas véleménnyel/ leírással.:) Nagy GoT fan vagyok, szóval ahhoz hasonlók jöhetnek bőven.:D
/17L
15 és 17
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Utólag kiegészítenem true blood (vámpíros) és a The Middle (egyik legjobb vígjáték sorozat)
Én sok sorozatot nézek, nehéz, mert legszívesebben az összes kedvencemet ide írnám:) Én is imádom a trónok harcát, Lucifert, Vámpírnaplók/Grimm tervben van, a True blood is tetszett.
Amiket mostanában nézek/néztem
Supernatural (a kedvenc jelenleg is futó sorozatom)
Lucifer
A pletykafészek
Once upon a time
Devious maids
Big little lies
Man with a plan
Agymenők
Family guy
Simpson család
Modern család
Sötét árvák
Santa Clarita diet
This is us
Riverdale
A place to call home (nemrég ért véget a 4. évad)
Nem akarok beleszólni, de azért megpróbálhatnál nem csak hasonló sorozatokat azokhoz amiket megszoktál. Hidd el, megéri:)
Supnat-ot kezdtem most el.:D Eddig tetszik és már értem, miért volt mindenki oda Dean-ért.:D AHS-et is láttam amúgy. Imádom és mêg is kifelejtettem.:'D Szörnyű egy alak vagyok.
Viszont köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!