Nekem német nyelvtanuláshoz kellenének német filmek, vagy sorozatrészek. Tudtok ajánlani oldalt vagy filmet? Ami telefonon is megnyitható.
Filmeket, sorozatokat keresek németül,esetleg angolul, de német felirattal. Lehetőleg youtube-on és ne kamerásan. Azért pont youtube, mert telefonról szeretném nézni és az nem akarja megnyitni az online-filmekhez hasonló oldalakat.
Tehát egy olyan oldal is jól jönne ami mondjuk olyan, mint az indavideó, csak hát németbe.😀
Valaki esetleg? Nagyon megköszönném.🤗🙂
hogy a saját nyelvükön feliratkozzanak valamit az lehetetlen,ugye?🙂Én is így kerestem,de a legtöbb film nem nyitható meg csak gépen.. Olyan oldalak ezek nekik mint gondolom nekünk a mozicsillag meg hasonlók.
Köszi a választ! :)
Fuuuu en is most nezek nemetul mindent (nyelvvizsga miatt) 2 app van. Az egyik hirados masik ilyen filmes-sorozatos.
A ZDF hirados, az ARD pedig filmes(itt egyebkent szokott felirat is lenni ami segiti a megertes, noha neha pontatlan es csuszik de azeet nagy segitseg) ezeket egyebkent andoridrol le tudod szedni(iphont nem tudom mert nem az van)
A masik pedig a youtube-ba beirod hogy extra auf deutsch kiad egy sorozatot, en most tartok 2.resznel es elv. egyre nehezedik, sztem tok jo konnyu a nyelvezete es felirat is jo.
Nyelvvizsga miatt? (En b2re gyurok)
Hajra
Még csak érettségi.
Sok sikert!
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!