Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Barney Stinson szociopata?

Kokakólalájt kérdése:

Barney Stinson szociopata?

Figyelt kérdés
A nőket tárgynak tekinti, csak szexre használja őket, rendszeresen hazudik, és egoista. Ugyanakkor jó megjelenésű, megnyerő modorú, a fellépése határozott, és több képessége is kiemelkedő. A szociopata jellemvonásainak viszont ellentmond, hogy a barátait őszintén kedveli, és mindent megtenne értük, tehát ezek szerint vannak érzelmei.

2017. márc. 3. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az archetípusoktól bizonyos fokban az egyén mindig eltérhet és el is tér, így nincs tökéletes szociopata sem.
2017. márc. 3. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Nem, első látásra annak tűnhet de nagyon nem az. A csajozással és "királysággal" valójában a megfelelési kényszert és a komplexusait vezeti le, amiért élete szerelmét lecsapta a kezéről egy "öltönyös" és azóta nem tud normális párkapcsolatot fenntartani, meg úgy alapvetően felnőttként viselkedni. Nekem úgy jött le, a sorozat végére sem gyógyult ki ebből, az lesz a fordulópont amikor a kislányát kezében tartja, mert megvilágosodik előtte, hogy ő az egyetlen nő akit élete végéig szeretni fog. Ahogy említetted a barátait szintén szereti és bármit megtenne (megtett) értük.

Legalábbis én így látom. Szerintem Barney egy igazán szerethető karakter, bár tagadhatatlan hogy nem százas.

2017. márc. 3. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
97%
az a baj az olyan karakterekkel mint Barney, hogy össze vannak gyúrva, mivel kitaláltak... valósában ez lehetetlen személyiség
2017. márc. 3. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
Én egyébként mindig úgy gondoltam rá, hogy mivel az elbeszélő Ted szerelmes Robinba, Barney meg szintén összejön Robinnal, ez is kb a történetmesélés része, hogy úgy adja elő a gyerekeinek, mintha valami durva nimfomán szociopata lenne, ami szerintem a sztoriba belefér, de ha a váló életben találkoznál egy Barney Stinsonnal, kétséged se férjen hozzá, hogy valami nem stimmel vele.
2017. márc. 3. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!