Mondanátok nekem olyan filmeket, amik pszichopatákról vagy szociapatákról szólnak?
Figyelt kérdés
Nem olyan filmeket értek ez alatt, amiben a főszereplő csak ideges természetű vagy hidegvérű, esetleg úgy viselkedik, mint Heath Ledger Jokere, mivel arra is csak ráhúzták a pszichopata jelzőt.2017. jan. 18. 22:50
4/10 anonim válasza:
ajajjj
Hannibal Lecheter.... Bíbor folyók írj rám ha pikánsabb ak is érdekelnek barátom)egy gyilkos)
5/10 anonim válasza:
Régen láttam a Psycho-t, de elárulnád, hogy abban ki pszichopata vagy szociopata? Én semmi ilyesmire nem emlékszem.
Hogy válaszoljak is:
Éjjeli féreg
Amerikai psycho
Rettegés foka
Született gyilkosok
Tortúra
6/10 anonim válasza:
Hetedik,Az árva,Fűrész,(szociopata-Éjjeli Féreg),Amerikai Psycho stb.
7/10 anonim válasza:
Az Éjjeli féregben pszichopata volt a karakter, nem szociopata.
9/10 anonim válasza:
Én pedig úgy tudom hogy szociopata.Mindegy,tévedni emberi dolog.Tőzsdecápában,Gekko szociopata volt? Ha már pszichopata akkor Nem vénnek való vidék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!