Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ilyen kdramát, másnéven...

Tudtok ilyen kdramát, másnéven doramát mondani?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék semmi féle horror sztorit ami ijesztő lenne.

Csak egy kis miszikus-fantasy, drámai-tragédia kategóriás doramát keresek. Nemrég fejeztem be a Globin című dramát, de nagyon megfogott, hiszem hogy még egy olyan sorozat nincs, de valami hasonló vagy legalább műfajban hasonlót ismertek?

FONTOS ;

Magyar felirattal ONLINE (letöltés nélküli) legyen, akár indavideó, viki.com, sorozatbarát vagy egyéb oldalakon legyen fent.

A szereplők lehetőleg azért jól nézzenek ki :$ tehát ne 40 évesek játszák >///<

Nem fontos 2016-2017 dramának lennie, lehet régebbiek is...

Lehetne bent egy kis humor, tragédia, fájdalmas szerelem stb.. a vége lehet akkor happy end azaz boldog befejezése legyen, de az végülis nem fontos...

Ha van kedvenc dramátok, [bármilyen műfajban] ami esetleg nagyon megfogott téged/titeket, azt is elküldhetitek!

Köszönöm szépen mindenkinek!! :)

2017. febr. 27. 10:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én ajánlottam a Moorimot, mivel én más országból nézem, nem tudtam, hogy Mo-n sem lehet, de ha rákeresel googlen, kiadja, több oldalon megtalálod.

Nem tudomde talán előfizetéssel kiküszöbölhető a régiós probléma, de ez nem biztos.

A lényeg inkább a vki ajánlása volt, sok doramát találhattok ott, leírással,amit más oldalakon esetleg nem is vennétek figyelembe.

Én már nagyon sok jó sorozatot néztem ott.

A múlt héten fejeztem be a Vampir detectiv-et, az is fantasy, bár kusza a vége, de nem rossz.

2017. márc. 19. 14:03
 12/13 A kérdező kommentje:

Ó értem, igen ismerem a viki.com oldalt :) Én is rengeteg kdramát láttam már ott, bár mostanában inkább SorozatBaráton nézelődök, vagy már egy kdramát letöltöttem a BIG-et. Nem volt rossz.. picit volt számomra benne "untató" részek azokat persze nem néztem, tovább pörgettem.. A vége nem teljesen tetszett mármint én máshogy írtam volna meg, de végülis HAPPY END lett..

Nem volt rossz de na.:D

Már régen meg akartam volna nézni :D

A válaszodat pedig köszönöm :*

2017. márc. 19. 21:23
 13/13 A kérdező kommentje:

[link]

ITT VAN. Moorim School kicsit utána néztem, és meg is van.:)

2017. márc. 19. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!