Tudtok ilyen kdramát, másnéven doramát mondani?
Nem szeretnék semmi féle horror sztorit ami ijesztő lenne.
Csak egy kis miszikus-fantasy, drámai-tragédia kategóriás doramát keresek. Nemrég fejeztem be a Globin című dramát, de nagyon megfogott, hiszem hogy még egy olyan sorozat nincs, de valami hasonló vagy legalább műfajban hasonlót ismertek?
FONTOS ;
Magyar felirattal ONLINE (letöltés nélküli) legyen, akár indavideó, viki.com, sorozatbarát vagy egyéb oldalakon legyen fent.
A szereplők lehetőleg azért jól nézzenek ki :$ tehát ne 40 évesek játszák >///<
Nem fontos 2016-2017 dramának lennie, lehet régebbiek is...
Lehetne bent egy kis humor, tragédia, fájdalmas szerelem stb.. a vége lehet akkor happy end azaz boldog befejezése legyen, de az végülis nem fontos...
Ha van kedvenc dramátok, [bármilyen műfajban] ami esetleg nagyon megfogott téged/titeket, azt is elküldhetitek!
Köszönöm szépen mindenkinek!! :)
Én ajánlottam a Moorimot, mivel én más országból nézem, nem tudtam, hogy Mo-n sem lehet, de ha rákeresel googlen, kiadja, több oldalon megtalálod.
Nem tudomde talán előfizetéssel kiküszöbölhető a régiós probléma, de ez nem biztos.
A lényeg inkább a vki ajánlása volt, sok doramát találhattok ott, leírással,amit más oldalakon esetleg nem is vennétek figyelembe.
Én már nagyon sok jó sorozatot néztem ott.
A múlt héten fejeztem be a Vampir detectiv-et, az is fantasy, bár kusza a vége, de nem rossz.
Ó értem, igen ismerem a viki.com oldalt :) Én is rengeteg kdramát láttam már ott, bár mostanában inkább SorozatBaráton nézelődök, vagy már egy kdramát letöltöttem a BIG-et. Nem volt rossz.. picit volt számomra benne "untató" részek azokat persze nem néztem, tovább pörgettem.. A vége nem teljesen tetszett mármint én máshogy írtam volna meg, de végülis HAPPY END lett..
Nem volt rossz de na.:D
Már régen meg akartam volna nézni :D
A válaszodat pedig köszönöm :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!