Tudtok ilyen kdramát, másnéven doramát mondani?
Nem szeretnék semmi féle horror sztorit ami ijesztő lenne.
Csak egy kis miszikus-fantasy, drámai-tragédia kategóriás doramát keresek. Nemrég fejeztem be a Globin című dramát, de nagyon megfogott, hiszem hogy még egy olyan sorozat nincs, de valami hasonló vagy legalább műfajban hasonlót ismertek?
FONTOS ;
Magyar felirattal ONLINE (letöltés nélküli) legyen, akár indavideó, viki.com, sorozatbarát vagy egyéb oldalakon legyen fent.
A szereplők lehetőleg azért jól nézzenek ki :$ tehát ne 40 évesek játszák >///<
Nem fontos 2016-2017 dramának lennie, lehet régebbiek is...
Lehetne bent egy kis humor, tragédia, fájdalmas szerelem stb.. a vége lehet akkor happy end azaz boldog befejezése legyen, de az végülis nem fontos...
Ha van kedvenc dramátok, [bármilyen műfajban] ami esetleg nagyon megfogott téged/titeket, azt is elküldhetitek!
Köszönöm szépen mindenkinek!! :)
Leírom neked az én kedvenceimet:
Faith
City Hunter
The King 2 Hearts
Secret garden
Healer
Queen InHyuns Man
The Princess Man - a legjobb :)
My Girlfriend is a Gumiho
Descendants of the Sun
W - Two Worlds
The Legend of the Blue Sea
+ még nagyon jók:
Hwarang - The Beginning
Moonlight Drawn By Clouds
She Was Pretty
Scarlet Heart Ryeo
Secret
Kill me Heal me
The Masters Sun
+ a most futók közül nagyon jó a Missing Nine - igaz, ennek eddig csak az első 2 része van meg magyar felirattal, de baromi izgalmas. Nem tudom, mennyire tudsz angolul, de angol felirattal nem annyira vészes
Nagyjából kiveszek szavakat.. de nem biztos hogy jól tudnék fordítani.
Tegyül fel, hogy a pasi megkéri a nőnek a kezét :
"Hozzám jössz feleségül?"...
Én meg azt értem :
"Mást veszek feleségül"...
szóval lehet hogy kiveszek szavakat, de nem biztos hogy pont az történne a filmben amit én a szavakból kiveszek...:D
Ezért is nézek inkább magyar felirattal x"D Köszönöm szépen amúgy a válaszodat, hogy ilyen rengeteget össze írtál *-*
Moorim school- fantasy, nekem tetszett, bár kicsit bonyolultnak tűnt elsőre. :)
vikin megtalálod :) van benne szerelmi szál és jó a vége.
Sziasztok!
Igaz nem dráma neveket akarok írni hanem segítséget kérni viki használatban. A legtöbb drámánál mint például a Moorim School-nál is kiírja ott ahol a részekre lehet kattintani hogy "RESTRICTED ACCESS
Sorry, this content is not licensed for your region." Ez miért van vagy valamit be kéne állítani? Előre is köszönöm a segítséget :)
Szia, nem biztos hogy pontosan jól tudom, mivel én se vagyok jó angolos, de ha jól értem ez ellen sajna nem tudunk mit tenni, mivel azt jelenti [vagyis én így értem]... hogy ebben az övezeten [területen] nem lehet megnézni ezt a sorozatot...
De ezt nem értem, mivel azt írtátok hogy a Moorim School fent van Vikin, ez igaz, de nem is lehet megnézni...
Bocsánat ha picit hülye vagyok ><"... de most akkor hol lehet[ne] megnézni? Vagy ez ellen lehet valamit tenni?...
Én is ezért tettem fel a kérdést, hogy lehet-e valamit kezdeni ezzel vagy másoknál jól működik csak nálam nem?!
Egyébként ami fent van viki-n az általában fent van sorozatbarátok-on is bár oda meghívó kell de facebook-os oldalukra ha írsz az üzenőfalra akkor küldenek neked én is így kaptam és egy csomó doráma van fent :)
Szia bocsi, fáziskésés de írok.:D
A SorozatBarátoton nekem is van fiókom [szóval én is nézek ott sorozatokat :D ].:) de azért köszi :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!