A Szépség és a szörnyetegnek mi is az értelme?
Ha Belle ronda lenne, mint a pasi, akkor is beleszeretne a szörny?
Tudtommal a pasit azért átkozták el, mert kizárólag a külsőséget nézte. Na de mit tanul abból akkor, ha egyébként is egy szép csajba szeret csak bele?
Csak én nem értem, hogy mi a tanulság végülis?
Ha Belle csúnya lenne, akkor le se xarná.
Akkor mi értelme az átoknak? Meg úgy az egész történetnek?

Én úgy értettem, hogy ha mindketten csúnyán.
Mert a szörny azért szeret Bellebe, mert szép és kb. ennyi. De mondjuk minden hercegnős mesében csak ennyi a sztori, mert szépek, ezért beleszeretnek.
Csak így a szörny előtt semmiféle kihívás nincs, mert nem kell megerőltetnie magát, ugyanolyan maradt, mint volt.
Lehet rossz példa...de pl. a Shrekben Shreket nem Fiona külseje érdekli és akkor is képes szeretni, amikr ogre lesz.
Na most a szörny a Shrekből szerintem az a törpe király lenne, aki kb. addig szereti Fionát, amíg szép. Aztán amikor ogre lesz, elkezd undorodni. :D
Ha Belle is "ogrévé" változna, akkor a szörny reakciója mi lenne?
Csúnya lányba amúgy senki sem szeret bele. Erre jó példa a Pacsirta. :D Bár az nem éppen mese, de közelebb áll a valósághoz, mint ez a sztori.

De hát te kötekedsz. Én csak leírtam, hogy szerintem miért értelmetlen és ja, nem tartom megfelelőnek ezt a magyarázatot, amit írtatok.
Te meg elkezdesz személyeskedni, veszekedni. Én egyik reakciómban sem voltam agresszív.
Pedig te már az első hozzászólásodban is így nyilvánultál meg.
Azt hozzátenném, attól, hogy valami nem tetszik, még lehet véleményem róla.
Egy véleményt nem csak arról lehet alkotni, ami tetszik nekünk. Na ez most pont egy ilyen eset.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!