Vannak még yu-gi-oh! Rajongók rajtam kívül?
Kedvenc animém mai napig a yu-gi-oh,de én úgy látom,hogy ma már nem is ismeri szinte senki,pedig nagyon nagy láz volt ez. Én 18 éves vagyok és egyszerűen imádom,gyűjtöm a lapokat is!
Több kérdésem is lenne:
Van még rajtam kívül valaki aki megszállotja az animének? Lenne kedve beszélgetni róla?
Lehet manapság még valahonnan eredeti kártyákat szerezni?
Van a sorozatnak mai napig futó szériája?
Nem rossz széria, meg kell vallani. Én a pc játékot kifejezetten szerettem, mind a mai napig megvan, csak win-10-en vmiért nem akar futni.
Paklim nekem is van, nyaranta el lehet vele tölteni az estéket a haverokkal, jól kitalált játék, de azért rajongó nem vagyok.
én 28 vagyok,gyerekkoromba szerettem.Mindig kártyáztunk.:)de mivel "lány" vagyok,a sailor moon közelebb áll hozzám,de nagy pokémon rajongó voltam,a pokemon tazókat gyűjtöttem,amik a chips-ekben voltak.:)
de a yu-gi-oh-t is szerettem.régen jó animék voltak,meg sok gyűjthető dolog,sajnos ez ma már nincs így.
a yu-gi-ohnak 120 rész volt belőle,de nem mindegyiket szinkronizálták le,mint ahogy a sailor moon-t se.
de nézd miket találtam!!!!!!
valami yugioh évadok,olyan lehet,mint pl.a dragon ball-nál hogy van sima dragon ball,dragon ball Z,és ilyenek.:)
köszönöm az eddigi válaszokat!
Nekem sajnos nincsenek olyan barátaim,akikkel lehetne játszani :\
Ezekről a szériáákról már hallottam,de őszintén megmondva csak a DM és a GX tetszik. Többi nekem olyan fura,nincs meg a yu-gi-oh élmény :)
Számítógépes játékot nem is ismerem :0
első vagyok, küldök linket a pc játékról.:)
A YU-GI-OH Duel Links egy androidos játék. Felkapott, meghatározó kártyákkal (Időmágus, Kékszemű).. Szedd le! Ingyenes, nagyon király.
Ha kell segítség, írhatsz.
Üdv neked drága barátom! Én is oda vagyok a yugioh - ért. Igaz, bár én sem láttam minden részét az animének, de le vannak töltve. Csak, hogy tisztán láss: A sima yugioh mind a 224 része, a yugioh GX mindhárom évada, a yugioh 5D összes része, yugioh Zexal mind a két évada.
Mostanában a yugioh Arc V- t, és a yugioh Vrains- t töltögetem lefelé.
Szóval nem láttam minden részt, csak kis részleteiben, de szt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy rajongó vagyok. Rengeteg lapom van, amiket még a mai napig is használok. Némelyikük már több mint tíz éves. Sajnos ami a párbajozást illeti, élő ellenfelem nem nagyok akad, már sok-sok éve, de van más módszerem. Az animén keresztül szoktam játszani. Én párbajozok a főszereplő helyett, a saját paklimmal. Tudom ez egy kicsit furán hangzik, de ha egy kicsit elengeded a fantáziádat, egész jó szórakozás.
Ha ezeket is számoljuk, akkor már sok-sok ezer párbajon vagyok túl. 12 összeállított paklim van de sajnos nem mindegyik áll eredeti lapokból. Elég vegyesek.
Ami a lap vásárlást illeti, azzal én is gondban vagyok. Ha jól emlékszem a vaterán lehet szerezni eredeti lapokat, de azok rohadt drágák, és ehhez képest nagyon keveset adnak.
Ami pedig az utolsó kérdésedet illeti. Az animéket sorrendben írtam le, szóval a jelenleg futó széria a yugioh Vrains.
Amúgy én szívesen beszélgetnék veled erről. Rég nem találkoztam yugioh rajongóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!