Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Star Wars univerzumban ki a...

Ay carramba! kérdése:

A Star Wars univerzumban ki a leghatalmasabb szereplő?

Figyelt kérdés
Ki tulajdonképpen az a személy az egész Star Warsos dologban, aki úgymond a "mindenható"?

#Star Wars #erő #Darth Snoke
2017. febr. 19. 12:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azért azt is nézzük, hogy Vitiate nem akkor volt ereje teljében, hanem pont azután, mivel a bolygó életerejével együtt az összes Sith erejét is elszívta, úgy olvastam, hogy több mint 8 ezer Sith erejét, míg Nihilus néhány száz Jedi életerejét szívta ki (bár köztük volt a Jedi Tanácsé is), szóval Vitiate utána sokkal erősebb lett, mint azelőtt.

Egyébként a "mindenható" alatt én a bolyó elpusztításán kívül még a halhatatlanságot is nézem, vagy hogy ki tudott hozzá a legközelebb eljutni. Ha így nézzük, akkor a versenyzők azok Vitiate, aki ugye ismerte, és jól is használta a lélekátvitelt, (Bane-t is mondhatnám, de neki nem sikerült, úgyhogy őt kilőhetjük) vagy pedig Freedon Nadd és Exar Kun, akik szellemként éltek tovább, ám én mindent összevetve még így is Vitiatet mondanám.

2017. febr. 23. 15:36
 12/17 A kérdező kommentje:
És mit gondolsz Darth Plagueis-ról?
2017. febr. 24. 15:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Sajnos róla nem tudok annyit, mint illene (még nem olvastam a könyvét sem), így az erejéről nem tudok sokat mondani. Annyi biztos, hogy ő is egy hatalmas tudós volt, nagyon értett a sith alkímiához, tudta befolyásolni a midikloriánokat, fel tudott támasztani másokat a halálból. Ám én azért hagytam ki őt, mert saját magát nem volt képes (Lehet ezt meg fogja cáfolni a híres Snoke-os teória, de ugye még semmi nem biztos) ezért mondom, hogy hatalmas Sith volt, ám mivel magát nem tudta feltámasztani, ellentétben más Sithekkel, ezért nem említettem meg.
2017. febr. 24. 16:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Hmm, This is very interesting.
2017. febr. 24. 20:54
 15/17 anonim ***** válasza:

bizonyos téren ő is a leghatalmasabbnak számít,mert gyakorlatilag az univerzum egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb lénye volt.

a befolyásának és működésének eredménye a klón hadsereg a klón háború,a jedik kiirtása,bolygók megvétele eladósítása,kizsákmányolása.

tehát bizonyos értelemben ő is bolygó pusztító mert mondjuk egy élettel és élővilággal teli bolygót bányászteleppé változtatott,így kipusztítva minden életet ott az ásványi kincsekért.

szóval ő,akár a sith hatalma nélkül is szinte mindenható volt,csak más módon,mint vitiate és nihilus.

2017. febr. 24. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
Olvasva itt ezeket a Vitaiates és Nihilusos sztorikat (8000 sith erejét szívta ki meg hasonlók), meg Sidious klónjait, talán nem véletlen hogy eldózerolták ezeket a kánonból, addig oké hogy a SW képzeletbeli dolog de azért minden hülyeségnek van egy határa...
2017. márc. 4. 23:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Pardon?
2017. márc. 5. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!