Viva75 kérdése:
Tudnátok ajánlani sorozatokat?
Figyelt kérdés
Jelenleg a Supernatural-t, Teen wolf-ot és a Shadowhunters-et nézem. Régen néztem a Kínost és a Nevelésből elégségest csak azok valahogy félbeszakadtak. Szóval nagyjából minden témájú jöhet. Ja és szinkron se fontos. 😊2017. febr. 19. 01:15
1/7 anonim válasza:
Game of Trhones
Saprtacus
Taboo
Young Pope
4/7 anonim válasza:
A stílusodból ítélve a The Shannara Chronicles is biztos tetszene (fantasy). Ha egy kicsit másfajta tini sorozatot keresel: Reign (áltörténelem). Viszont ha a tini dolgok helyett valami komolyabbra vágynál: Shameless (US), Sneaky Pete
5/7 anonim válasza:
Amerikai Horror Story
Lucifer
No Tomorrow
Mike és Molly
Egy kapcsolat szabályai
Rejtjelek
Scream Queens-Gyilkos történet
Supergirl
Broad City
Make it or Break it
Nem ér a nevem
6/7 anonim válasza:
csajos, a Kínosról jutottak eszembe:
90210
Gossip girl
Szívek szállodája
The Carrie Diaries
tinis, bulis, drámás:
My mad fat diary
Skins
fantasy:
Merlin kalandjai
Én az összeset imádom, amit írtam, szerintem neked is tetszenének. Teen wolfot is nagyon szeretem, Kínos is jó. :)
7/7 anonim válasza:
First thing first: Odaát és TW fan is vagy? :O :D Pacsi ✋ Nos, ezek alapjá tudom ajánlani a... huuu fogalmam sincs :D Talán a Riverdale-t (most indult sorozat... nem természetfelettiekkel foglalkozik ugyan, de... fiatalok, mint a TW-ben és hát középsulis nyomozós cuccos :D)... szerintem tetszene ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!