Tudnátok jó sorozatokat ajánlani?
Figyelt kérdés
Mostanában egyszerűen nem tudok mit nézni,mivel kifogytam a sorozatokból.Egyre kevesebb olyan sorozat van ami tetszik,a legtöbb sorozatba csak belekezdek aztán pár rész után megunom.Amik a legjobban tetszettek:Breaking bad,Dexter,Lost,Szökés,Trónok harca.Emelett még sok sorozatot néztem de ezek voltak legnagyobb hatással rám.Tudnátok valamit ajánlani?2017. febr. 5. 23:00
1/9 anonim válasza:
A Sikoly-t láttad már ? Készült belőle 2 évad és egy film is hozzá, nekem bejövős volt.
3/9 anonim válasza:
Westworld, Black Mirror, Walking Dead
Ezeket ugyan nem láttam de állítólag jók: Mr Robot, Stranger Things, Vikings
5/9 anonim válasza:
Wayward pines -kár, hogy csak 2 évad készült belőle
6/9 anonim válasza:
Aranyélet, Westworld, Rick and Morty
7/9 anonim válasza:
A Vikingek nekem is tetszett, emelett a Spartacus(ennek leginkább az első évada), nemrég pedig elkezdtem az Odaátot. Eddig tetszik, de a többi évadról nem tudok véleményt mondani.
8/9 anonim válasza:
Walking dead,Stranger things,Vikingek,The 100,Odaát(habár csak az 5. évadig láttam de az nagyon jó)
Tervben van a Black sails, elvileg jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!