A véleményetek érdekelne? A téma a következő
vámpírnapló
teen wolf
shadowhunters
odaát
ezekről a sorozatokról érdekelne hogy ki mit gondol értem ezt a színészekre vagy magáról a sorozat történetéről kinek hogy tetszett benyomás hasonlók minden ami a témához kapcsolodik
A felsoroltak közül egyedül az Odaátot nézem :)
Nos, a színészeket nagyon eltalálták, illik hozzájuk a kapott szerep, jól is alakítanak.
A történet úgy a 6-ik évadig volt igazán érdekes, azóta folyamatosan csökken "színvonal", sokszor lapos, unalmas, kiszámítható, főleg ez a folyamatos feltámadás, titkolózás, a reakciók egy-egy szitura.
De ezzel együtt, vagy ennek ellenére is imádom, és az egyik kedvenc sorozatom már a kezdetek óta. Igaz hogy már nem köt le annyira mint az elején, de így is minden héten várom az új részt. Tetszik benne a humor is, na meg jó zenék, jó autó, jó pasik...:D Nagyon jól összerakott sorozat, ha nem is a legjobb.
a vámpírnaplókból kb 5 részt tudtam végignézni aztán kasza.
a csontvárosból a film változatot láttam,az alapötlete nem olyan rossz.
az odaátból 6 évadot láttam az elég jó sorozat ragozni annyira nem kell.
ami esetleg egyénileg megfogott benne,hogy a srácok ruhatára több ponton is eléggé hasonlít az enyémhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!