Honnan tudnék letölteni River Phoenix-filmeket?
Amik megvannak tőle:
-Otthonom,Idaho
-Állj ki mellettem!
-Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag
Ezeken kívül az összes filmje kéne,de egyszerűen nem találom őket.Segítsen,aki tud!Bármilyen infó jól jöhet!
Egy kis segítség azoknak,akik nem ismerik ezt a színészt.
Filmjei:
-Amit szerelemnek hívnak
-Kutyaviadal
-Üresjárat
-Moszkító-part
-Az ijfú Don Juan
-Sötét vér (Dark Blood az eredeti cím)
-Űrcowboyok
-Szeretlek holtodiglan
Ha ezek közül sem ismerős egy film sem,akkor itt egy webcím:www.5mp.eu
Köszönöm a segítséget!
Szia! Huu elèg règi a kèrdès de hàtha fent vagy mèg ezen az oldalon ès tudunk egymàson segiteni, èn is szeretem a szinèszt gyerekkorom òta egyik kedvencem visszont neki a filmjeit a legnehezebb megszerezni magyar szinkronhangal. Règota keresgèlem èn is öket szinkronosan.
Amit szerelemnek hívnak, Űrrandevú, A Moszkító-part, A kis Nikita,Szeretlek holtodiglan cimü filmeket ncore oldalrol elèg jo minösègben le tudod tölteni ha netàn mèg nincs ncored irhatsz privibe es küldök egy meghivot. Ezek mind magyar szinkron hanggal vannak feltöltve.
Dark Blood filmjèt csak angolul talàlod meg vagyis èn csak ugy tudtam megszerezni.
Üresjárat c. filmjèhez van felirat vagyis lehet hozzà tölteni a teljes filmjet meg a piratebay oldalrol tudod letölteni gyönyörü kèp minösèggel. Elvileg kèszült magyar szinkron is ès adtak ki nèhàny DVD-t is csak nehèz kifogni.
Kié a csúnyább c. filmjet is a piratebay-on tudod megszerezni es magyar feliratot is tudsz hozzà tölteni.
Az ifjú Don Juan filmet mèg èn sem tudtam be szerezni pedig van magyar szinkronos is de sajnos nincs feltöltve semmilyen oldalra max DVD-n tudod ezt is beszerezni!
Ha netàn sikerrel jàrtàl valamelyik filmjèt be szerezni akkor nekem is adhatsz nèhàny informàciot :) Nagyon jò szinèsz volt kivàlò filmekkel. Kincset èrnek! Remèlem tudtam valamiben segiteni!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!