Natsu mikor változik Sárkánnyá? Fairy Tail
Figyelt kérdés
Úgy hallottam van egy film vagy ova a Fairy Tail-ből melyben Natsu Sárkánnyá változik. Ha igaz meg tudjátok mondani hogy melyik?2017. febr. 9. 16:56
1/9 anonim válasza:
Eddig még nem történt sehol se olyan, hogy Natsu sárkánnyá változik.
2/9 A kérdező kommentje:
Én csak hallottam hogy történt ilyen. Mangát olvasom abban nem volt ezért gondoltam hogy filmben lehetett.
Azért köszi
2017. febr. 17. 23:57
3/9 anonim válasza:
Majd valamikor most fog jönni egy film amiről azt mondjak hogy Natsu sárkányá változik
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. márc. 5. 22:47
6/9 anonim válasza:
Teljesen sárkánnyá sosem fog átváltozni, csak akkor ha annyi sárkányt megöl. Mivel Achnologia is csak azért változott át mert annyi sárkányt ölt. Ez a teljes Dragon force, de erre egy normál sárkányölő képtelen.
7/9 A kérdező kommentje:
Nos már tudjuk hogy ez nem igaz.
Minden Sárkányölő előbb utóbb Sárkánnyá válik ha sokat használja a mágiáját és erősödik.
Semmi köze a Sárkányok megölésének számához.
Natsuék meg kaptak antitesteket azért nem fognak átváltozni.
A film valszeg valami alternatív időben fog játszódni vagy nem tudom.
2017. jún. 21. 19:29
8/9 anonim válasza:
Nem, tévedsz. Soha nem fognak sárkánnyá változni 6 fejezet van a manga végéig. Achnologia is azért változott át mert annyi sárkányt ölt.
9/9 anonim válasza:
Ja bocs nem olvastam el teljesenen a válaszod igen ez igaz. :) De viszont Natsu a filben sem változik sárkánnyá csak félig, ami még lehetséges, de ezek az átváltozások csak átmeneti időpontok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!