Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mitől jó színész valaki?

Mitől jó színész valaki?

Figyelt kérdés
Nem értek hozzá,nem értem mi számít jónak.Aki úgy játsza el a szerepét mintha vele történne,vagy annál több,vagy hogy is van ez? Kiket vesznek fel akármilyen drámai szakra? Mit kell tudniuk? (úgy értem a verseket,monológokat hogyan előadni)

2017. febr. 6. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek más a jó. Lehet, hogy szakmabelieknek más a jó, mint a közönségnek. És a közönség is nagyon változatos. Van, akinek x a kedvence. Van, aki meg egyáltalán nem szereti.

Nekem az a jó színész, akiről elhiszem, hogy ő az, akit éppen játszik, és nem gondolok közben arra, hogy ő xy színész. Akinek sokféle arca van, aki teljesen bele tudja élni magát különböző karakterekbe.

2017. febr. 6. 11:12
 2/2 randomole válasza:
Egy színész nem 1 darab film miatt lesz jó színész.Egy aktorról akkor lehet elmondani, hogy jól végzi a dolgát, ha több filmes kategóriában is megállja a helyét és nem ugyanazt a karaktert hozza minden egyes filmjében. Amikor valaki megkapja élete első szerepét, az azért van, mert azt a figurát, amelyet megírtak neki, azt pazarul adja elő. Ezután jönnek szépen sorban a nagyobbnál nagyobb felkérések egy színész számára.
2017. febr. 28. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!