Az öngyilkos osztagban, hogy éli túl Joker a robbanást? És csak én éreztem úgy, hogy nem túlságosan érintette meg Harleyt a halála?
Figyelt kérdés
2017. febr. 4. 16:48
1/5 anonim válasza:
Spoiler/vagy nem tudom, DE Joker nem hal meg, mert a végén mutatják, hogy Harley békésen kávézgat cellájában, amikor Joker betöri a falat és egy kommandós ruhájában odamegy hozzá, hogy kinyissa celláját, majd leveszi sisakját és megcsókolja Harleyt. Aztán meg szépen leléptek :D
2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nem hal meg azért kérdeztem , higy hogyan éli túl. És a másik kérdésem épphogy az hogy miért "kávézgat a cellájában békésen"Harley amikor Joker meghalt..mármint értitek.. nekem valahogy rendszeridegen volt a multjukra való tekintettel, hogy olyan könnyen túllépett a dolgon
2017. febr. 4. 19:03
3/5 szolivíabitoka válasza:
én is kicsit így éreztem de szerintem fájt neki nagyon is csak elnyomta és mikor a cellájába visszakerül akkor már tudja hogy nincsen baja Jokernek
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) és amúgy honnan tudta?
2017. febr. 12. 22:36
5/5 szolivíabitoka válasza:
kivágott jelenet,de félig leégett arccal visszamegy hogy menjen vele harley aki most az egyszer elutasítja ezért rájuk vág egy dinamitot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!