A Kaliforniai álom (La la land) nincs túlértékelve?
Nagyon jó kritikákat olvastam róla a neten és youtubeon hallgattam pár filmekkel foglalkozó podcast adást (vox, filmbarátok stb) és mindenki el volt ájulva a filmtől. Így év végére betolják az egyik legjobb 2016-os filmet stb.
Én megnéztem és egy hatalmas nagy kérdőjel virított a fejem fölött a film végén. Én nem értem, hogy miért ájulnak el ettől a filmtől a nézők és a kritikusok. Én csak egy átlagos filmet láttam, semmi extra nem volt benne, szerintem a színészek sem erőltették meg magukat. Emma Stone-t imádom, mert elképesztően tehetséges, de itt takarékon volt. Goslingot én soha nem értettem, egy olyan színész akinek szerepektől függetlenül megalszik a szájában a tej. Semmi karizmája.
Miért ájult el a filmvilág a La la landtől? mit tud ez a film amit nem vettem észre?
A sztori sablonos, a színészek lézengenek, a rendezőnek van hozzá fantáziája, de ez a film szerintem maximum csak közepes.
Szóval nem értem én mit nem értettem.
Az biztos, hogy a marketing ment ezerrel...
Én már hányok, pedig meg akartam nézni.
Nem arra gondoltam, hogy itthon a filmbarátokat lefizetik :D hanem a hollywoodi külföldi újságírókat akik a golden globeot adják át:D
1 éve is volt egy elhallgatott botrány a mentőexpedíció miatt amiért jelölve lett és meg is nyerte a golden globeot mint legjobb vígjáték/musical film. Az a film minden volt csak nem vígjáték vagy musical.
Szerintem a La La Land egyértelműen a 2016-os év egyik legjobb filmje. A velencei filmfesztiválon a nyitó táncjelenet után állva tapsolt a közönség.
Teljesen megértem, ha valakinek nem jön be annyira, de ez a film egyáltalán nincs túlértékelve. Minden percén látszik a munka és a profizmus, teljesen mindegy, hogy színészeti vagy technikai oldalról vizsgáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!