Mennénk moziba de nem tudjuk mit nézzünk, ötlet?
A Kaliforniai álom mellett döntenék is, olvastam tegnap az Oscar-jelöléseket és ismerősök szerint nagyon jó. Már az ajánló megfogott, biztos vagyok benne, hogy különleges hangulata van a filmnek.
Köszönöm a részletes választ, már csak meg kell győznöm a többieket is. Ment a zöld kéz. :)
Szia.
Én is a Kaliforniai álmot ajánlom. Én itthon néztem meg kétszer. Először mozis kép+hanggal. Másodjára csak a hang volt mozis. Eldöntöttem, hogy nekem ezt muszáj megnéznem moziban. Így hát ma meg is néztem. És nézném még egy jó párszor más filmek helyett is! Remélem még legalább egyszer eljutok vetítésre. Valami fenomenális ez a film! Nálam örök kedvenc. A zeneéket már azóta hallgatom, mióta először láttam a filmet.
Ez a film nem csak a táncról és éneklésről szól. Érzelmek kavalkádja, egyik pillanatban eufória, a másik pillanatban rám jön a sírás. A rendezés, a zenék, a koreográfiák és a színészi játék mind nagyon egyben van. 2 órás a film, igen hosszú, de én néztem volna még sokkal tovább is.
Szóval, ha ez a film nem érdemel meg egy esélyt, akkor egyik sem.
Én bátran ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!