Sírtatok mikor meghalt a SKINS 2. évadjában Chris Miles (Joe Dempsie)?
Figyelt kérdés
Olyan vicces volt a karaktere, plussz a magyar színkrona is illet hozzá, talán ezért volt olyan megható.....2010. máj. 7. 00:26
11/18 anonim válasza:
3. generációban remélem nem lesz ilyen.. :/
amúgy júli 4-én T4 on the beach skins szereplőkkel. ;) várom. *-*
13/18 anonim válasza:
Foster ölte meg egy baseball ütővel.
(egyébként lesz halál a 3. generációban is, így van kitalálva. minden generációban meghal valaki)
14/18 anonim válasza:
Én akkor még annyira nem is, utána volt sok amit Cassie művelt. :(
15/18 anonim válasza:
elöttem lévő:
Mire gondolsz?:O
16/18 anonim válasza:
17:46
gondolom arra gondol, hogy miután Chris meghalt, Cassie csak úgy otthagyta.
17/18 anonim válasza:
Nem arra gondoltam éppen, hanem a Chrissel történtek után sok volt a lelkemnek, hogy még őt is gyötörték. Elmenekült, ezt megértem, és még ott is sírni kellett látni. Na mikor ő sírni kezdett, akkor bukott ki belőlem is. :)
18/18 anonim válasza:
Én nagyon sírtam :S. ont most néztem meg azt a részt, mikor temetik. ÚÚ. :((
A másik amin sírtam, az a True Blood volt, mikor Godrick meghal. Azt nemtudom miért, de megkönnyeztem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!