Van itt olyan, aki nagyjából látta az összes pokémon részt? Mikortól nem lesznek sablon részek?
Elkezdtem darálni,mert kicsiként szerettem. És akkoriban heti kettőt kapva jó volt,de így egyben...van amikor borzasztó:D
Magát az alapot szeretem,de nagyon sablon rengeteg rész.
És már elkezdek inkább a gonoszoknak drukkolni,mert tényleg normálisabbak,szerethetőbbek:D
Fog ez benne változni?
A ligás részek érdekesebbek,de töltelék részek egykutyák.
Én is igazából kicsiként néztem, így nagyobb korban már nehezebb :D
Nem tudom, hogy más Pokémonos médiumot fogyasztasz-e, de ha nem, mindenképp ajánlom a főszériás Pokémon játékokat Nintendo handheldekre. A sorozat leginkább gyerekeknek élvezhető csak nagyrészt, de a játékok, főleg a post-game kompetitív csaták abszolút érdekesek maradnak végig bármilyen korosztálynak.
Én a szinkronos részeket láttam, szinte mindet.
Orange-szigetes részek (2.évad) valamivel eltérnek, mivel Laprason utaznak és mások a tornatermi harcok is.
A Jhotto-régió szinte uygan az, mint az első évad. Rakéta csapat, új pokémonok, de sablonos csaták.
A 6. évad, a Hoenn-régió viszont már elég jó. Itt a Rakéta csapat meleltt feltűnik az Aqua és Magma csapat is, mint gonoszok, tehát nem sablonos. Megjelenik egy teljesen új versenysorozat is, az úgynevezett Pokémon Viadal, ahol a szépség számít, és nem az erő. Misty helyett May lesz a főszereplő, aki szerintem sokkal szebb és szerethetőbb figura. Ez egy jó évad, úgy gondolom, de a 7. évad sajnos már nicns szinkronizálva.
Sajnos játékokat konzol hiányában nem,de szerettem őket.
Pont hatodik évadnál vagyok,de még így is kevés. Maxtől a falra mászok:D
Meg már túlzásba viszik a "jóságot".
Csak azért kérdeztem,mert hallottam,hogy nemrég Ash első csókja is megvolt,gondoltam,akkor az már másmilyen sorozat lehet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!