Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt olyan, aki nagyjából...

Opened paradise kérdése:

Van itt olyan, aki nagyjából látta az összes pokémon részt? Mikortól nem lesznek sablon részek?

Figyelt kérdés

Elkezdtem darálni,mert kicsiként szerettem. És akkoriban heti kettőt kapva jó volt,de így egyben...van amikor borzasztó:D

Magát az alapot szeretem,de nagyon sablon rengeteg rész.

És már elkezdek inkább a gonoszoknak drukkolni,mert tényleg normálisabbak,szerethetőbbek:D

Fog ez benne változni?

A ligás részek érdekesebbek,de töltelék részek egykutyák.

2017. jan. 29. 00:58
 1/8 Krisipoke ***** válasza:
100%

Én is igazából kicsiként néztem, így nagyobb korban már nehezebb :D

Nem tudom, hogy más Pokémonos médiumot fogyasztasz-e, de ha nem, mindenképp ajánlom a főszériás Pokémon játékokat Nintendo handheldekre. A sorozat leginkább gyerekeknek élvezhető csak nagyrészt, de a játékok, főleg a post-game kompetitív csaták abszolút érdekesek maradnak végig bármilyen korosztálynak.

2017. jan. 29. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Én a szinkronos részeket láttam, szinte mindet.

Orange-szigetes részek (2.évad) valamivel eltérnek, mivel Laprason utaznak és mások a tornatermi harcok is.

A Jhotto-régió szinte uygan az, mint az első évad. Rakéta csapat, új pokémonok, de sablonos csaták.

A 6. évad, a Hoenn-régió viszont már elég jó. Itt a Rakéta csapat meleltt feltűnik az Aqua és Magma csapat is, mint gonoszok, tehát nem sablonos. Megjelenik egy teljesen új versenysorozat is, az úgynevezett Pokémon Viadal, ahol a szépség számít, és nem az erő. Misty helyett May lesz a főszereplő, aki szerintem sokkal szebb és szerethetőbb figura. Ez egy jó évad, úgy gondolom, de a 7. évad sajnos már nicns szinkronizálva.

2017. jan. 29. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
A 6. évadot tehát érdemes megnézni, ráadásul magyar szinkronnal van.
2017. jan. 29. 12:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Sajnos játékokat konzol hiányában nem,de szerettem őket.

Pont hatodik évadnál vagyok,de még így is kevés. Maxtől a falra mászok:D

Meg már túlzásba viszik a "jóságot".

Csak azért kérdeztem,mert hallottam,hogy nemrég Ash első csókja is megvolt,gondoltam,akkor az már másmilyen sorozat lehet:D

2017. jan. 29. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
A 8. évad feletti rrészeket nem ismerem, de a pokémonokat megnézve, sokat nem komolyodhatott a sorozat, sőt... Az új pokémonok véleményem szerint inkább közelítenek a 10 éves gyerekek szintjéhez.
2017. jan. 29. 17:14
 6/8 Krisipoke ***** válasza:
100%
Én azt hallottam egyébként, hogy az X/Y sorozat, vagyis a 6. generáció elég jó lett a korábbiakhoz képest.
2017. jan. 30. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak néhány részt láttam az XYZ évadból, amik érdekesnek tűntek de azok nagyon jók voltak. Ash nem egy kis 10 évesnek tűnik, sokkal komolyabb és sok kis mellékszál van benne, amitől érdekes. (Ennek a végén van a csók is) De szerintem a Sinnoh régiós részek is nagyon jók. Nekem a Sinnoh liga a kedvencem.
2017. márc. 5. 14:55
 8/8 anonim válasza:
100%
Szerintem a Diamond and Pearl évadok is jók voltak,de az XY szerintem a legjobb szériája a Pokémonnnak
2017. ápr. 26. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!