Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok ilyen animéket mondani?

Tudnátok ilyen animéket mondani?

Figyelt kérdés
Helló mindenki. Egy ideje ilyen 'sablon' főszereplős animéket keresek, de rengeteget láttam, és nem találok. A sablon főszereplő alatt azt értem, hogy eleinte gyenge, de eltökélt, és később erős lesz. Lehetőleg legyen benne valamennyi romantika, de nem muszáj. Példák: Bleach, DanMachi, Naruto, Asterisk War.. Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. dec. 10. 22:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fairy tail talán.
2016. dec. 11. 00:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Sac per kábé az összes shounen ilyen.
2016. dec. 11. 07:31
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát ha az összes ilyen, akkor én vagy nem találom őket, vagy mindet láttam. :'D A Fairy Tailt köszönöm, teszek vele egy próbát.
2016. dec. 11. 11:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Rurouni Kenshin. Bár a főszereplő alapból erős, de lesznek vele egyenrangú ellenfelek is. Izgalmas története van, és van benne romantika is.
2016. dec. 11. 12:22
 5/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Regisztrált vagy az animeaddictson? Ott találod meg legkönnyebben mázfaj szerint az animéket.

[link]

1953 shounent dobott ki.

2016. dec. 11. 12:52
 6/13 anonim ***** válasza:
műfaj szerint. Hülye szótár.
2016. dec. 11. 12:53
 7/13 A kérdező kommentje:
A Rurouni Kenshint láttam már, de azért köszönöm az ajánlást, nagyon jó anime. - Igen regisztrálva vagyok, csak valahogy eddig sehogy se sikerült a megfelelően beállítani a szűrőket a keresőjébe.
2016. dec. 11. 17:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Mirai Nikki

Attack on Titan

Durarara(bááár, ebben nem teljesen, de ha van időd, akkor ez is nagyon jó anime^^)

2016. dec. 12. 18:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Tokyo ghoul, nagyon megéri ;)
2016. dec. 12. 19:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Dragon Ball
2016. dec. 14. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!