Tudnátok ilyen animéket mondani?
Sziasztok!
Eddig nem nagyon érdekeltek az animék (kivéve 1-2), valahogy mindig megakadtam 1-2-nél és nem is érdekeltek a többiek. A Narutot például egészen kis koromban kezdtem el nézni, nagyon megtetszett és hát a mai napig nézem.
Ajánlották nekem még pl. a Bleachet, FMA-t, meg pár ilyen mainstream animét, de egyik sem jött be igazából.
Ezen kívül volt pár ami még tetszett (Another, Death Note stb).. De volt elég sok olyan is amibe belekezdtem és valahogy nem tudott lekötni, pár részt néztem és abbahagytam.
A napokban az Elfen Liedet néztem meg és hát nekem ez tetszett eddig a legjobban. Szóval hasonlók érdekelnének..
(Nem muszáj, hogy véres legyen. A lényeg, hogy inkább elgondolkodtató legyen, szomorú hangulatú stb.)
Amik tervben vannak:
Gokukoku no Brynhildr - Itt gyakorikérdéseken ajánlották másnak, elvileg ez is hasonló
Angel Beats! - ???
Shikki - ??? Szintén nem tudom hova tenni
(Illetve szintén itt gyakorin láttam ezeket, azonban nem tudom milyenek:
Mirai Nikki, Higurashi no Naku Koro ni, Darker than Black
Bakemonogatari, Wolf's Rain, Guilty Crow)
Aki látta a felsoroltakat az is írhat, leírhatná véleményét.
De leginkább az Elfen Lied-hez hasonlóak érdekelnének.
Előre is köszönöm.
Szerintem a Guilty Crow-ot ne nézd meg, nekem az nagyon nem tetszett. Amiket ajánlok a felsoroltak közül az a Angel beats! és a Mirai Nikki
Plusz még amik jók lehetnek:
Attack on Titan
Black bullet
Re Zero kara hajimeru isekai seikatsu
Parasyte The Maxim
A Gokukoku no Brynhildr az Elfen Lied mangakájának egy másik alkotása, így az lehet, tetszeni fog, bár szerintem elég gyenge anime lett.
Az Angel Beats! egy jó anime, főleg kezdőknek, az eleje vicces, a vége pedig szomorú
A Shikit nem láttam.
A Mirai Nikki szerintem ugyancsak tetszeni fog, ha tetszett az Elfen Lied, Higurashit nem láttam.
A Darker than Black kicsit komolyabb, nekem tetszett.
A Bakemonogatarit viszont nem ajánlom, akármennyire is szeretem, kicsit elvontabb látványvilágú, rengeteg szövegeléssel, amiket bár én imádok, sokan unalmasnak tartanak. Illetve a stúdió stílusát is szokni kell.
A Wolf's Rain volt az első japán szinkronos animém, én nagyon szerettem, az utolsó részeit pedig végigsírtam.
A Guilty Crown helyett inkább a Code Geass-t ajánlom, mert a GC kb. belőle építkezik. A GC mellett talán a szebb animáció szól, meg még talán a jobb zene, egyébként minden más szempontból a CG a jobb. Illetve megemlíteném, hogy mecha anime mindkettő, vagyis fontos szerepet töltenek be az óriásrobotos harcok, ami szintén sokaknak nem tetszik, bár nem tudom, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!