Kinek hogy tetszett az Utazók című film?
Sziasztok!
Én ma láttam moziban, és nekem tetszett alapvetően. Persze hozza a filmes kliséket. Pont akkor, pont ott, pont ő, stb.
De alapvetően szerintem rendben volt, érdekes az alapsztori, jók a színészek, vannak benne egész jó csavarok.
***SPOILER***
A vége lehetett volna mondjuk valamivel érdekesebb, mert ez a megérkezik a hajó, kijön a legénység, zöldell minden, szerintem karcsú volt. Nem érzem azt, hogy egy esetleges folytatásra készítené elő a terepet. Sajnos nem derül ki, hogy hogyan éltek, lett-e gyerekük, mikor haltak meg, stb. Pedig szerintem egy pár perces etapot lehetett volna rá szánni.
De számomra mindenképp pozitív, hogy kevés szereplővel, 1 fő helyszínnel, nem túl sok eseménnyel is lehet egész jó filmet készíteni.
Nálam olyan 10/7 - 10/8 körül mozog a film. Jó volt, de annyira nem, hogy még egyszer megnézzem. Maximum a fontosabb jeleneteket.
5-6/10
Az alapötlet jó volt, de a klisékkel nagyon elrontották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!