Nektek tetszett a Törvénytisztelő polgár címu film vége?
Figyelt kérdés
Tudom h Clyde rossz dolgokat tett,de szerintem zseniálisan csinálta.
Személy szerint nem nagyon tetszett, hogy meghalt.
2017. jan. 7. 22:58
1/3 anonim válasza:
Ez benne a dráma :)
Együtt lehet vele érezni, mert elvesztette a családját és az elkövetők meg is úszták a büntetést. Én is megöltem volna őket, de a végére már átesett a ló túloldalára és már csak "az egója" miatt ölt, hogy ő milyen rohadt zseniális tervet dolgozott ki..ott már gonosz volt, meg is halt és nem hatott meg annyira. de azért bírtam a szerepét
2/3 anonim válasza:
Szerintem borzasztóan olcsó vége volt. Nem az, hogy sajnáltam, vagy nem érdemelte meg, hanem egy összecsapott szar lezárás volt, amiben a másik főszereplő szembefordult azzal, amit a film során végig képviselt, miközben a seggéből elűhúzott faék egyszerű tervvel tőrbe csalt egy olyan szuperkémet, akinek a haragjától az egykori kollégái is féltek.
3/3 anonim válasza:
2-es jól beszélsz ment a zöld kéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!