Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Agymenők című filmben mi a jó?

Agymenők című filmben mi a jó?

Figyelt kérdés
Egész évadot letöltöttem, kb 20 perc után meguntam. Annyira idegesítő az a 20 másodpercenkénti röhögés, de kb. mindegyik mondat után amiben semmi, de semmi vicces nincs. És ebből van 10 évad. Aki nézi és szereti elmondaná, hogy mi jó benne?

2017. jan. 10. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Számomra az első öt évad abszolút nézhető, de aztán már egyszerűen hűtlen önmagához, beáll a szürke középszerű sorozatok sorába, hogy még több nézőt szeressen és ennek érdekében teljesen ellentmond egy idő után már mindennek, amiért az elején még imádnivaló volt.

Alapvetően az a lényege, hogy bemutassa azoknak a fiataloknak az életét, akiknek a mindennapjaikban rendkívül fontosa szerepet játszik a tudomány, hiszen ezzel foglalkoznak. Továbbá a humorfaktor abból jön a leginkább, hogy a főszereplők mind deviánsak, a társadalom kitaszítottjai, a kocka kultúra tagjai. Óriásit alakítottak szerintem az első pár évadban, vicces volt nézni, hogy milyen életet élnek azok, akik úgymond nem tagozódtak be a társadalomba.

Aztán ú gy nagyjából az ötödik/hatodik évad után meg már konkrétan átment az egész Jóbarátokba. Abból meg köszönöm, már én se kérek, pedig szerettem anno a Jóbarátokat, de ha azt akarnám újra megnézni, akkor azt tölteném le és nem az Agymenőket nézném.

Zseniális sorozat volt egy ideig, de elcs*szték, mikor az írók úgy döntöttek, hogy változtatnak az alapkoncepción és nem létező szerelmes párok nem létező szerelmét próbálták meg lenyomni a torkunkon.

2017. febr. 12. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:
30%
Van Agymenők című film? Én csak a sorozatot ismertem :O
2017. ápr. 21. 14:22
 13/14 anonim válasza:
100%
Izlesek es pofonok, szemely szerint egy poent nem tapasztaltam benne, es annyira unalmas es faraszto... 3 reszt lattam belole de eleg volt de mint mondtam izlesek es pofonok.
2019. jan. 5. 16:06
 14/14 anonim ***** válasza:
70%
Az utolsó évadok már nagyon le vannak épülve, a geek haveri sitcomból is valami párkapcsolati-féle lett.
2019. jan. 5. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!