Agymenők című filmben mi a jó?
A nevetés azért van benne mert élő közönség előtt veszik fel, nem kamu alátett hang. Ha nevetnek, nyilván ott volt poén is.
Ha magyarul nézed akkor azért nevethetnek rossz időben mert más az angol szórend és máshogy fordítják a poénokat, így a szinkron lehet elcsúszik a valódi poén időzítésétől.
Heló!
Mi nem ragadtunk le a közönség nevetésén.
Az első 3 évad nagyon jó. A 4-5-6 jó vagy oké elmegy. 7-8 gyenge lett, a 9. megint feljött jó vagy oké szintre, a 10. évad viszont már kész csőd, haldoklik az egész.
De elég lenen most beszélni az elejéről. Nyilván ha te 20 percet néztél - ami lehet, hogy csak a pilot volt - hiába mondhatnánk, hogy jók a "nerd" fricskák, a fizikai utalások, a karakterek személyisége...
Nem jött be, van ez így. Én se néztem az Így jártam anyátokkal című sorozatot, mert már az első részt borzalmasan trének találtam és el se mosolyodtam rajta.
Nem is vesztegettem rá az időmet.
Láthatóan Te szinte nem is akarnád, hogy bejöjjön neked a sorozat. Ha már a nevetést ekkora ürügyként használod, igazolja, hogy ez nem kell neked, mert nem is akarod, hogy kelljen.
Így voltaképp egy dolog állt elő, hogy ne nézd. Annyi másik sorozat van még, hogy miért néznél valamit, ami ennyire nem tetszik, és amit ennyire nem akarsz látni? Te időd, keress mást, ami tetszik, és amit szívesen néznél.
Vicces, szórakoztató.
Mondjuk egy idő után tényleg meg lehet unni, főleg ha egymás után több részt is megnézel, szóval nem egy Két pasi meg egy kicsi, de azért nem rossz.
Ja és szerintem a korai évadok jobbak, amikor már mindegyiknek nője van, ráadásul nem is akármilyenek, már kicsit elveszti a "hitelességét" a sztori.
"szóval nem egy Két pasi meg egy kicsi, de azért nem rossz."
Szerencsére, mert akkor kicsit sem lenne vicces. Ha két pasi mellett legalább egy kicsi poén lenen abban a sorozatban...
8
Ízlések és pofonok. Számomra humorosabb, mint a Big Bang. Bár utóbbi sem rossz, de Sheldon karektere már 3 rész után inkább fárasztó, mintsem vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!