Ha választhatnátok egy filmet aminek kötelezővé tennétek a megnézését mi lenne az?
Kár,hogy ilyen kevesen írtak.
Amit én választanék a Szentjánosbogarak sírja.
Őszintén szólva én nem vagyok híve a "kötelező látnod"-féle szövegnek, a legjobb elriasztás a könyvolvasástól is a "kötelező olvasmány".
De. Nekem egyik kedvencem a Legyetek jók, ha tudtok. Technikailag gyenge, erősen tv-film utánérzés, viszont szerintem a mondanivalója miatt nagyon érdemes megnézni (a teljes változatot, nem csak a szinkronosat).
Őszintén szólva kötelezővé nem tennék egy filmet sem, mert abból ugyis csak közutálat lesz (lásd: kötelező olvasmányok). Én inkább azt mondanám, hogy olyan filmet ajánlanék, amit nem érdemes kihagyni.
Nekem egyik kedvencem a Legyetek jók, ha tudtok. Technikailag gyenge, erősen tv-film utánérzés, viszont szerintem a mondanivalója miatt nagyon érdemes megnézni (a teljes változatot, nem csak a szinkronosat). Nagyon-nagyon sok, magát kereszténynek mondó emberre ráférne, hogy elgondolkozzon róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!