Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha választhatnátok egy filmet...

Ha választhatnátok egy filmet aminek kötelezővé tennétek a megnézését mi lenne az?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelnek a válaszok,ha lehet minél több.
2017. jan. 6. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
A rettenthetetlen
2017. jan. 6. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Harc a Terra bolygóért
2017. jan. 6. 22:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Kár,hogy ilyen kevesen írtak.

Amit én választanék a Szentjánosbogarak sírja.

2017. jan. 9. 07:34
 4/8 TR75 ***** válasza:

Őszintén szólva én nem vagyok híve a "kötelező látnod"-féle szövegnek, a legjobb elriasztás a könyvolvasástól is a "kötelező olvasmány".

De. Nekem egyik kedvencem a Legyetek jók, ha tudtok. Technikailag gyenge, erősen tv-film utánérzés, viszont szerintem a mondanivalója miatt nagyon érdemes megnézni (a teljes változatot, nem csak a szinkronosat).

2017. jan. 10. 03:58
 5/8 TR75 ***** válasza:

Őszintén szólva kötelezővé nem tennék egy filmet sem, mert abból ugyis csak közutálat lesz (lásd: kötelező olvasmányok). Én inkább azt mondanám, hogy olyan filmet ajánlanék, amit nem érdemes kihagyni.

Nekem egyik kedvencem a Legyetek jók, ha tudtok. Technikailag gyenge, erősen tv-film utánérzés, viszont szerintem a mondanivalója miatt nagyon érdemes megnézni (a teljes változatot, nem csak a szinkronosat). Nagyon-nagyon sok, magát kereszténynek mondó emberre ráférne, hogy elgondolkozzon róla.

2017. jan. 10. 04:02
 6/8 TR75 ***** válasza:
Khm.
2017. jan. 10. 04:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Persze,én sem gondoltan komolyan csak feltevés :)
2017. jan. 10. 06:23
 8/8 TR75 ***** válasza:
A magyar filmeket általában hanyagolni szokás hasonló témák esetében, de én például nagyon szeretem Enyedi Ildikótól a Simon mágust. Lassan csordogáló, szép történet, megtanulható a segítségével, hogy milyen szimbolikája lehet egy filmnek, milyen mögöttes tartalma lehet, mit jelent a "parafrázis", egy (ismert) történet átfogalmazása. Tény, hogy nem popcorn-mozi. Én évente újra szoktam nézni (ahogy a kedvenc könyvemet, vagy a kedvenc íróm egy-egy könyvét is időről időre előveszem).
2017. jan. 11. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!