A mozifanatikusok éjszakáján tervezem 3D film megnézését is, ahhoz szemüveget hol kapok majd?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 19:03
1/9 anonim válasza:
ott ahol mész be a filmet nézni :) Egyébként én is tervezem,te melyiket?
2/9 A kérdező kommentje:
Egyelőre az Avataron és az Alice-on gondolkodom, aztán meglátjuk, hogy jön ki a lépés. :-) Eddig összesen 1-szer néztem 3D filmet, még általános iskolás koromban vittek el minket a sulival, valami természetfilm volt, cápák és hasonlók, de az rég volt, és nem is multiplex...
2010. ápr. 17. 20:04
3/9 anonim válasza:
ott biztos adnak:D
szerintem Alice 1000x jobb mint Avatar.de ez meglátás kérdése.nekem tul erőltetett az AVATAR.:D
4/9 A kérdező kommentje:
Mindkettőt láttam már, csak nem 3D-ben, és kíváncsi vagyok rá, hogy így milyen, szóval ha már adott a lehetőség, miért ne.
2010. ápr. 17. 21:32
5/9 anonim válasza:
végülis 2500Ft.ért még meg is éri :) főleg ha utána sikerült megtartanod a szemüveget :) Hova fogsz menni?
Első voltam :)
6/9 A kérdező kommentje:
Westendbe, ott még nem is moziztam még, általában a Pólus moziba megyek, mert az van közel, de az nem lesz benne, de ha munkából megyek, akkor meg ez lesz közel.
2010. ápr. 18. 00:15
7/9 anonim válasza:
A szemüveget mindig ott adják, ez egy speciális szűrővel ellátott szemüveg, nem pedig a hagyományos piros-kék. A szemüveget semmiképp nem tarthatod meg, lopásgátlóval van ellátva, és a mozi kijáratnál szedik őket össze, ahol még lopásjelző kapu is van.
8/9 A kérdező kommentje:
Oké, amikor azon a természetfilmen voltam, ott a jeggyel adták, és a pénztárba kellett visszaadni, akkor változtattak azóta a szokáson. :-) Azóta más 3D-t nem is néztem, de már akkor megtetszett (izgis volt, mikor jött szembe a cápa).
2010. ápr. 18. 21:50
9/9 anonim válasza:
Te is 15kerben laksz?:) Mert én is,és mindig a pólusba járok...sajnos westendbe már nem találtam jegyet Mozifanatikusokra,talán Dunába lesz még :/
Első vagyok megint :)
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!