Tom Hanks miért olyan nagy színész?
A legjobb filmje egyértelműen a Forrest Gump, aztán még ide lehet sorolni a Számkivetettet, valamint talán még a Ryan közlegény megmentése, az Egyik kopó, másik eb.
De aztán. A magya barna férfi felemás cipőben, ami Pierre Richard nyomán készült el egész egyszerűen nézhetetlen. Megcsinálnak egy francia filmet amerikai módra rosszul. Nem tudott belehelyezkedni abba a karakterbe, végig borzalmas.A szerelem hálójában című filmtől végig szenvedtem, Joe és a vulkán gagyi vígjáték, Legénybúcsú egy pillanatig sem tudtam rajta szórakozni. A Da Vinci kódban hiteltelen. Az egyik kopó másik eb is csak azért lett jó film, mert a kutya nagyon jó benne.
Nekem például a Pénznyelő, Segítség, felnőttem!, Ami sok, az sokk, és az Apollo 13 is tetszett tőle.
Ryan közlegény megmentése, és a Számkivetett - ezeket még nem láttam, Forrest Gump kétségtelenül az egyik legnagyobb alakítása, a Halálsoron pedig maga a film nem tetszett nekem, nem az ő alakításával volt gond!
Terminál, Philadelphia, Kapj el, ha tudsz, Apolló 13, Ryan közlegény megmentése, Forrest Gump... és a kezdeti vígjátékok...
Szerintem kevés olyan nagy színész van, akinek kapásból vagy 10 filmjét fel tudja sorolni az ember.
És az, hogy számodra mi a jó film, nem jelent semmit arra nézve, hogy maga a film és a színészi alakítás milyen (megjegyzem, lehet attól még az alakítás is jó, hogy car a film, és lehet nagyon jó filmben is alja teljesítményt nyújtani).
Ezek is jó Thanks filmek
Charlie Wilson's war
Terminal
Green mile
Catch me if you can
Amúgy nem mondanám kiemelkedően nagy színésznek, de jó színész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!